Digital Shapers

Bivši "pirat" u Zagrebu objašnjava zašto više ne skida ilegalno filmove s interneta

Pendari je poznat kao serijski poduzetnik, a svoju je prvu kompaniju osnovao sa svega 18 godina
Arash Pendari
 Digital Shapers

Zašto više filmove i serije ne skida ilegalno s interneta i koje su posljedice “piratstva”, je li Netflix doista tako dobar streaming servis te kako uopće pronaći platformu koja uspješno filtrira sadržaj prema korisničkim interesima, pitanja su na koja će odgovoriti Arash Pendari, vlasnik tvrtke Vionlabs, u sklopu konferencije Digital Shapers.

Pendari je poznat kao serijski poduzetnik, a svoju je prvu kompaniju osnovao sa svega 18 godina. Budući da je jedan od najglasnijih zagovornika kvalitetnih digitalnih streaming servisa, ne čudi što Pendarijev Vionlabs prikuplja filmske, televizijske i VOD sadržaje te posebnom tehnologijom omogućava korisnicima da budu izloženi sadržaju koji ih zanima. Vionlabs zapravo poboljšava korisničko iskustvo za sve ljubitelje filmova i televizije.

- Kada korisnici pretražuju sadržaj, moraju otići na nekoliko web lokacija da bi pronašli sve što ih zanima, a zbog nedostatka informacija nerijetko završe s ilegalno skinutim filmovima ili serijama. Upravo sam zbog toga odlučio napraviti platformu koja na jednom mjestu nudi sve informacije, raznovrsni sadržaj te vrhunsku AI tehnologiju koja će zaista prema preferencijama korisnika kategorizirati, a onda i ponuditi personalizirani sadržaj – pojasnio je Arash Pendari, jedan od govornika RTL-ove konferencije čija je središnja tema digitalizacija, a održat će se 28. studenog u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:27