European Business Awards

Istarski Aminess Hoteli i Kampovi nacionalni su pobjednici nagrade za strategiju rasta

'Ova nagrada potvrda je uspješnog razdoblja koje su obilježili rast poslovanja'
Aminess na dodjeli European Business Awards
 Aminess Hoteli i Kampovi

Istarska kompanija Aminess Hoteli i Kampovi osvojili su europsku nagradu The Elite Award for Growth Strategy kao nacionalni pobjednici u sklopu European Business Awardsa održanog u Varšavi. To su učinili nakon što su ušli u uži krug natjecanja nazvan Ones To Watch kada su morali ispred 50 sudaca odraditi prezentaciju svojeg poslovanja te opravdati zašto baš oni zaslužuju tu nagradu.

- Ova nagrada potvrda je uspješnog razdoblja koje su obilježili rast poslovanja, osnaživanje naše pozicije na postojećem te otvaranje novih tržišta. Izuzetno nam je drago što je međunarodni žiri EBA-e prepoznao naša kontinuirana ulaganja u razvitak i unapređenje usluga – izjavio je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminessu.

Aminess Hoteli i Kampovi je tvrtka koja pruža turističkih usluga u hotelima i kampovima na području Istre i Dalmacije, a iza sebe ima više od 40 godina tradicije. Nagradu je osvojila zbog svojih kontinuiranih ulaganja u razne segmente na području gourmeta, sportske rekreacije i wellnessa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:06