Aminess Gourmet Lab

'Suradnjom s profesionalcima želimo pružiti našim ljudima priliku da uče od najboljih'

Mladi kuhari, konobari i barmeni u veljači i ožujku sudjelovat će u projektu edukacije, pod vodstvom chefa Davida Skoke
David Skoko na radionici plave ribe
 Aminess
Mladi kuhari, konobari i barmeni u veljači i ožujku sudjelovat će u projektu edukacije, pod vodstvom chefa Davida Skoke

Mladi kuhari, konobari, barmeni i ostali članovi Aminess turističke kompanije tijekom veljače i ožujka sudjelovat će u posebnom projektu edukacije, pod vodstvom chefa Davida Skoke, u sklopu čega će imati priliku sudejlovati na tečaju sommelierstva, edukacije za barmene, radionici posvećenoj izradi kruha te brojnim drugim ugostiteljskim sadržajima.

Riječ je o projektu pod nazivom Aminess Gourmet Lab u kojem će, pored polaznika, sudjelovati brojni poznati kuhati, sommelieri, majstori pizze i brojni drugi gastro - umjetnici, a svi će polaznici, stoji u priopćenju, dobiti i priznanje o sudjelovanju.

„Hrvatska ima bogatu i stručnu gourmet scenu, a suradnjom s najvećim profesionalcima u ovom području želimo pružiti našim djelatnicima priliku da uče od najboljih, razvijaju svoje ko...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. prosinac 2025 01:11