Aminess Gourmet Lab

'Suradnjom s profesionalcima želimo pružiti našim ljudima priliku da uče od najboljih'

Mladi kuhari, konobari i barmeni u veljači i ožujku sudjelovat će u projektu edukacije, pod vodstvom chefa Davida Skoke
David Skoko na radionici plave ribe
 Aminess

Mladi kuhari, konobari, barmeni i ostali članovi Aminess turističke kompanije tijekom veljače i ožujka sudjelovat će u posebnom projektu edukacije, pod vodstvom chefa Davida Skoke, u sklopu čega će imati priliku sudejlovati na tečaju sommelierstva, edukacije za barmene, radionici posvećenoj izradi kruha te brojnim drugim ugostiteljskim sadržajima.

Riječ je o projektu pod nazivom Aminess Gourmet Lab u kojem će, pored polaznika, sudjelovati brojni poznati kuhati, sommelieri, majstori pizze i brojni drugi gastro - umjetnici, a svi će polaznici, stoji u priopćenju, dobiti i priznanje o sudjelovanju.

„Hrvatska ima bogatu i stručnu gourmet scenu, a suradnjom s najvećim profesionalcima u ovom području želimo pružiti našim djelatnicima priliku da uče od najboljih, razvijaju svoje kompetencije i podižu razinu usluge. Ovim projektom želimo napraviti kreativni iskorak u popularizaciji ugostiteljskih zanimanja, kao i turizma općenito“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Tečaj sommelierstva prve razine tako će biti održan u organizaciji Hrvatskog sommelier kluba, dok će edukaciju za barmene, na temu gin tonica, održati stručnjak za žestoka pića Vjenceslav Madić Kishoni.

Radionicu posvećenu izradi kruha vodit će Marin Vanjak, specijalist za pizzu napoletanu pizzerie O'Hara dok će o rižotima i tjestenini govoriti strčnjak iz Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu u Puli Robert Perić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:14