Dobri poslovni rezultati

Crikvenički Jadran zaposlenicima dao stimulacije od po 1000 kuna

Nagrade radnicima Jadran je isplatio zbog dobrih poslovnih rezultata koje je ostvario u prva dva mjeseca glavne ovogodišnje turističke sezone
Arhivska fotografija: Hotel Omorika, u sklopu poduzeća Jadran Crikvenica
 Tea Cimas / Hanza Media

Crikvenički Jadran isplatio je svakom svom zaposleniku stimulaciju od tisuću kuna u neto iznosu za lipanj i srpanj, a radnicima u hotelima i kampovima povećao je i plaće za šest posto za ta dva mjeseca, priopćili su danas iz Jadrana.

Nagrade radnicima Jadran je isplatio zbog dobrih poslovnih rezultata koje je ostvario u prva dva mjeseca glavne ovogodišnje turističke sezone, objašnjavaju u Crikvenici. Naime, unatoč smanjenom broju turista i noćenja u lipnju i srpnju ove godine u odnosu na iste lanjske mjesece, Jadran je ostvario za petinu bolje rezultate poslovanja te je povećao učinkovitost, hvale se u toj kompaniji. Dodaju kako su u lipnju ostvarili 21 posto veće prihode, dok su u srpnju prihodi porasli 23 posto. Ti se pozitivni trendovi, ističu u Jadranu, nastavljaju i u kolovozu.

"U obnovu i uređenje većine naših hotelskih objekata i kampova uložili smo oko 130 milijuna kuna u poboljšanje uvjeta smještaja i komfora za naše goste te u podizanje razine usluga i pratećih sadržaja. Organizaciju rada i poslovanja usmjerili smo prema zadovoljstvu gostiju i povećanju efikasnosti svih naših zaposlenika", istakao je Goran Fabris, predsjednik Uprave Jadrana.

Jadran su lani preuzela dva obvezna mirovinska fonda - PBZ Croatia osiguranje i Erste plavi, koji su za razvoj kompanije osigurali 450 milijuna kuna. Jadran upravlja s 10 hotela i tri kampa na području Crikvenice i Makarske te raspolaže s više od 1.600 smještajnih jedinica i preko 1.100 parcela u kampovima, ističe se u priopćenju Jadrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:19