Jadranka trgovina

Cres i Lošinj dobili prvi HoReCa centar,posebna pažnja na ponudi za privatne iznajmljivače

Novootvoreni HoReCa centar nalazi se u sklopu Maxi Marketa u Malom Lošinju te se prostire na 450 četvornih metara
Otvorenje prvog HoReCa centra na Cresu i Lošinju
 Jadranka trgovina // Press

Cres i Lošinj dobili su prvi HoReCa centar, a ovog ga je vikenda otvorila Jadranka trgovina, jedna od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima. Novootvoreni HoReCa centar, priopćili su iz Jadranke, nalazi se u sklopu Maxi Marketa u Malom Lošinju te se prostire na 450 četvornih metara.

- Otvorenje prvog HoReCa centra na cresko-lošinjskom otočju od velikog je značaja za nas, ali i za one koji se bave bilo kojim oblikom turizma i ugostiteljstva, jer im olakšava dostupnost artikala koju su do sada u velikoj mjeri morali tražiti na kopnu. Kupci se na licu mjesta mogu uvjeriti u kvalitetu naše ponude koja se sastoji od više od četiri tisuće artikala namijenjenih ugostiteljstvu. U Jadranka trgovini ponosimo se ovim pothvatom te se nadamo uspješnoj suradnji sa svim zainteresiranim kupcima - izjavio je Milutin Džebić, direktor Jadranka trgovina na događaju kojem je prisustvovao i ministar turizma Gari Cappelli, inače rođeni Lošinjanin.

Kako doznajemo, u novootvorenom se centru posebna pažnja pridaje ponudi za privatne iznajmljivače, a na raspolaganju im je preko 4000 proizvoda. Samo otvorenje reflektira fokus Jadranka trgovine na potrebe svih kupaca koji se bave turizmom ili ugostiteljstvom, tvrde u kompaniji.

Jadranka trgovina posluje u sklopu Jadranka grupe, najveće hotelijersko-turističke tvrtke na Kvarneru. Orijentirana je na opskrbu lokalnog stanovništva i turista na otocima Lošinju i Cresu, a uz opskrbljivanje hotela, kampova i samostojećih ugostiteljskih objekata, Jadranka trgovina ponosi se brigom o lokalnom stanovništvu. Dokaz tomu su prodavaonice otvorene tijekom cijele godine koje pružaju stalnu opskrbu građanima Malog Lošinja, manjih mjesta na otoku Lošinju, te stanovnicima otoka Suska. Jadranka trgovina zapošljava 170 djelatnika, mahom lokalnog stanovništva, dok se za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih naraste i do 340.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 23:52