Luckybusiness
mojposao

Zaokruži godinu pronalaskom novog posla!

Novac.hr i MojPosao vam i ovog tjedna donose pregled najatraktivnijih slobodnih radnih mjesta
Piše: Novac.hrObjavljeno: 03. prosinac 2020. 14:10

Tvrtka Mirakul, jedan od lidera na tržištu poslovne edukacije, zapošljava Voditelja Edukacijskog centra (m/ž). Traže kreativnu i odgovornu osobu s relevantnim iskustvom u području HR-a, marketinga i/ili prodaje, a njihova ponuda uključuje kontinuirano poslovno usavršavanje, samostalnost u poslu, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost povremenog rada od kuće te stimulativna primanja i bonuse. Na oglas se možeš prijaviti do 11. prosinca.

Inspharma, dinamično farmaceutsko društvo koje pruža najsuvremenije i inovativne terapije na području lijekova i medicinskih proizvoda, traga za pojačanjem tima na poziciji Stručni suradnik za ljekarne (m/ž). Idealan kandidat ima završen fakultet u području biomedicinskih ili biotehničkih znanosti i dvogodišnje radno iskustvo na sličnim poslovima. Nude ti mogućnost profesionalnog razvoja, dinamičan i zanimljiv posao te stimulativne uvjete rada. Rok za prijavu ističe 15. prosinca.

Sberbank je moderna univerzalna banka s više od 170 godina dugom tradicijom poslovanja i jedna od najbrže rastućih i najprofitabilnijih institucija na svijetu. Kako bi nastavili s rastom, banka je u potrazi za Pravnim stručnjakom za ljudske resurse (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje procjenu novih poslovnih partnerstava, nadziranje tvrtkine pravne politike te izradu i ažuriranje internih akata. Svoj životopis im pošalji do 8. prosinca.

Ako posjeduješ najmanje 3 godine radnog iskustva na poslovima vođenja računovodstva, imaš VŠS/VSS ekonomskog smjera i dobro poznaješ porezne i računovodstvene propise, idealan si kandidat za radno mjesto Voditelj računovodstva (m/ž) u tvrtki Xtreme Software Solutions. Poslovi voditelja računovodstva obuhvaćaju upravljanje odjelom računovodstva, sastavljanje godišnjih financijskih izvještaja te aktivnu suradnju s poslovnim partnerima, poreznom upravom, i ostalim relevantnim institucijama. Javi im se do 14. prosinca.

Tvrtka Eville & Jones se može pohvaliti statusom glavnog pružatelja usluga službenih veterinarskih kontrola širom Engleske i Walesa te s njima povezanim operacijama u inozemstvu u Španjolskoj i Australiji. Njihov predani i visoko obučeni tim pruža usluge revizije i provjere na području zdravlja životinja, javnog zdravlja i dobrobiti životinja. I treba pojačanje na pozicijama Export Official Vetereninarian (m/ž) i Official Veterinarian (m/ž). Riječ je o poslu u inozemstvu, a sve detalje oglasa možeš proučiti do 24. prosinca.

Linker
03. prosinac 2020 14:14