MOJPOSAO.HR

U klik ili dva do novog posla: Radnike traže Pan-pek, Lush, HPB i mnogi drugi, traže se doktori, skladištari, tehničari...

Neki nude naknadu za topli obrok, mjesečni bonusi te profesionalni rast...

Ilustrativna fotografija

 /Shutterstock

Pan-pek, vodeća tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda, zbog razvoja poslovanja u stalnoj je potrebi za novim zaposlenicima. Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Skladištar (m/ž). Nude sigurna i redovita primanja, edukaciju i razvoj vještina, mogućnost stalnog zaposlenja, plaćene dodatke za rad noću, nedjeljom i praznikom i rad u profesionalnom i ambicioznom timu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 18. srpnja.

LUSH manufaktura d.o.o. dio je uspješnog globalnog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics i najveća kozmetička kompanija u Hrvatskoj. Zapošljavaju osobe koji su timski igrači, ambiciozni, predani te nadasve kreativni. Svoj tim sada žele osnažiti na sljedećim pozicijama: Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž), Skladištar – rukovatelj viličarom (m/ž) i Pomoćni radnik u skladištu (m/ž). Naknada za topli obrok, popust u LUSH trgovinama, mjesečni bonusi te profesionalni rast predstavljaju samo dio njihove ponude, a ostatak možeš doznati tako što ćeš im se javiti do 18. svibnja.

Zdravstveni centar Novamed nudi širok spektar liječničkih usluga te usluge laboratorijske dijagnostike.

Temelj njihovog odnosa prema klijentima je individualan pristup i kvaliteta usluge, uz predanost i pouzdanost u radu. Trenutno su u potrazi za pojačanjima na sljedećim pozicijama: Doktor medicine – specijalist radiolog (m/ž), Doktor medicine - specijalist dermatologije i venerologije (m/ž) i Radiolog – prvostupnik radiologije (m/ž). Javi im se čim prije.

Želiš raditi u organizaciji u kojoj su prema interno provedenom istraživanju organizacijske vitalnosti glavne snage radna motivacija, osnaženost i angažiranost zaposlenika te odnos s neposrednim rukovoditeljem? Na pravom si mjestu! Hrvatska poštanska banka, najveća banka u hrvatskom vlasništvu, zapošljava Tehničara za podršku korisnicima (m/ž). Očekuju te rad u dinamičnom timu, strukturirani onboarding program, posebne pogodnosti poput niže kamatne stope na kredite, uravnoteženost privatnog i poslovnog života i koješta drugo!

Eurospin je talijanski lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih proizvoda i robe široke potrošnje. Njihova poslovna mreža trenutno broji preko 1150 trgovina u Italiji i Sloveniji i preko 15.000 članova tima, s ciljem širenja u druge države regije. Pridruži im se na radnom mjestu: Store Manager (m/ž). Zauzvrat ti nude profesionalni rast i razvoj, atraktivna primanja, mogućnost napredovanja te pokrivene troškove prehrane i prijevoza. Prijave primaju do 18. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 01:50