MojPosao

Tražite posao? Traži se asistent prodaje, limar i specijalist za planiranje proizvodnje

Dukat mliječna industrija d.d. je najpoznatija robna marka mliječnih proizvoda u Hrvatskoj
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

Ovaj tjedan izdvajamo za vas atraktivne oglase za posao!

HELLA tehnika zaštite od sunca d.o.o. jedan od najvećih proizvođača tehničkih proizvoda za zaštitu od sunca u Europi. Traže djelatnika/djelatnicu za podršku prodaji za ured u Zagreb na poziciji: Asistent prodaje. Prijavite se na oglas ukoliko imate najmanje završenu srednju stručnu spremu, osnovno znanje engleskog i njemačkog jezika, a iskustvo u sličnom području rada je poželjno – nije uvjet. Nude dugoročno zapošljavanje u uspješnom i rastućem društvu, ugodnu radnu atmosferu i mogućnost dodatnog usavršavanja. Ostale uvjete oglasa pročitajte na linku i prijavite se na oglas do 12. srpnja.

STI PRO SOLUTIONS d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je tvrtka koja se konstantno razvija i već dugi niz godina zapošljava kvalitetne građevinske i industrijske djelatnike poput skelara, cjevara, bravara, montera, zavarivača i izolatera u Hrvatskoj, Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj. Zbog povećanja opsega posla raspisuju oglas za radno mjesto: Izolater/ limar. Vaš posao uključivati će poslove vezane uz izolaciju cijevi u petrokemijskom pogonu ESSO u Belgiji, točnije gradu Antwerpenu i montažu lima na postojeće cijevi obložene vunom. Nude: visoka primanja uz mogućnost napretka, plaćen prijevoz i smještaj u potpunosti, hrvatsku prijavu u statusu izaslanog radnika u Belgiji i siguran posao. Prijavite se do 16. srpnja.

Dukat mliječna industrija d.d. je najpoznatija robna marka mliječnih proizvoda u Hrvatskoj te jedna od vodećih u regiji. Pozivaju vas da se prijavite na natječaj za otvorenu poziciju u odjelu Planiranja opskrbe proizvoda unutar Centralnog planiranja: Specijalist za planiranje proizvodnje . Imate li završenu srednju ili visoku stručnu spremu, iskustvo rada u SAP-u i Excelu, a iskustvo na navedenim poslovima je prednost. Zainteresirani ste za rad i usavršavanje u navedenom području te dobro poznajete rad na računalu onda ne čekajte i već danas se prijavite za rad u Zagrebu. Rok prijave je 10. srpanj.

Enikon Aerospace je globalni lider za unutrašnjost aviona. Zbog širenja poslovanja i dobivanja novih projekata, traže zaposlenike za radno mjesto u Zagrebu: Operater pripreme površine i lakiranja. Za prijavu na natječaj potrebna je završena srednja škola i poželjno je iskustvo u proizvodnji ili na sličnim poslovima. Najuspješniji zaposlenici imati će priliku za rad u Njemačkoj. Prijave se primaju do 2. kolovoza.

MCI d.o.o. Zagreb je jedno od vodećih distributera robe široke potrošnje u BIH. Zapošljavaju preko 300 radnika koji su raspoređeni u četiri strateške poslovne jedinice od kojih svaka raspolaže suvremenim skladišnim prostorom opremljenim različitim vrstama temperaturnih režima. Obzirom na razvoj poslovanja u poslovnom segmentu Turizam, traže Domaćina / domaćicu na brodu za sezonski rad na motornoj jahti dužine 20 metara koja se nalazi u charteru. Uvjete natječaja pogledajte na linku te se prijavite do 9. srpnja na oglas. Mjesto rada je Splitsko-dalmatinska županija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 21:33