MojPosao

Tražite posao? Rimčeva tvrtka traži skladištara, a Croatia Airlines stjuardese

Zaposlenici kompanije fascinirani su tehnologijom i svim njenim mogućnostima
Mate Rimac na Greyp električnom biciklu
 Tom Dubravec / CROPIX

Kamgrad d. o. o. je međunarodna tvrtka koja se nakon 40 godina marljivog rada i kontinuiranog razvoja može pohvaliti izvođenjem različitih radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. S ciljem dodatnog osnaživanja postojećeg tima, koji broji više od 700 zaposlenika, tvrtka zapošljava na poziciji: Administrator (m/ž). Oglas se odnosi na radno mjesto u Švedskoj, a novi zaposlenik bit će zadužen za svakodnevnu komunikaciju sa švedskim kooperantima i dobavljačima, popunu, praćenje i distribuciju radno – pravne dokumentacije (na švedskom jeziku) te pomoć radnicima oko rješavanja svih pitanja vezanih uz život i rad u Švedskoj. Prijave se primaju do 15.kolovoza.

Greyp bikes d.o.o. je tvrtka posvećena dizajnu i izradi pametnih električnih bicikala, s ciljem pružanja iskustva ''savršene vožnje'' krajnjem korisniku. Zaposlenici kompanije fascinirani su tehnologijom i svim njenim mogućnostima, ne bježe od izazova i predano rade na stvaranju novih, kvalitetnih proizvoda. Ako se želiš pridružiti njihovoj misiji – mijenjanju svakodnevnog života nabolje – razveselit će te informacija da tvrtka zapošljava na sljedećoj poziciji: Skladištar (m/ž). Ako želiš postati dijelom brzorastuće industrije električnih vozila i raditi okolinu koja potiče proaktivnost i nove ideje, javi im se do 19.kolovoza.

Tvrtka VIS PROMOTEX vodeća je tvrtka u regiji u svojoj djelatnosti s tradicijom dužom od 80 godina. VIS posluje u djelatnostima proizvodnje tehničkih tkanina, proizvodnje profesionalnih promotivnih suncobrana te ostalih promotekstilnih proizvoda. U svrhu daljnjeg širenja prodaje na inozemnim tržištima traže iskusne i odgovorne djelatnike za radno mjesto: Key account manager (m/ž). Uz prezentiranje proizvoda tvrtke novim i postojećim kupcima i istraživanje inozemnog tržišta, na ovom radnom mjestu bit ćeš zadužen za odgovaranje na upite kupaca te koordinaciju narudžbi. Oglas ostaje aktivan do 9.kolovoza.

Transcom je globalni specijalist za iskustvo kupaca koji pruža usluge brige o kupcima, prodaje tehničke podrške te usluge upravljanja kreditom putem naše razgranate mreže kontaktnih centara i agenata koji rade od kuće. S ciljem kvalitetnije brige o zadovoljstvu zaposlenika i uspješnijeg poslovanja, tvrtka zapošljava: Specijalista za ljudske potencijale (m/ž) koji će djelovati kao primarna veza i kontaktna točka između odjela za zapošljavanje i poslovnih potreba tvrtke. Zainteresirani kandidati moraju imati barem 3 godine radnog iskustva na istim ili srodnim poslovima i posjedovati odlične komunikacijske vještine. Ako se prepoznaješ u tom opisu, prijavi se na oglas do 31.srpnja.

Voliš dinamiku i putovanja? Pozitivna si, otvorena i prilagodljiva osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Zainteresiran si za rad s ljudima na radnom mjestu gdje se svi poznaju i funkcioniraju kao dobro uhodani tim? Ako si pozitivno odgovorio na sva ova pitanja, Croatia Airlines je savršeno mjesto za tebe. Ovaj nacionalni zračni prijevoznik s trideset godina iskustva u povezivanju hrvatskih gradova s europskim metropolama traži Kabinsko osoblje (m/ž). Njihovi instruktori otkrit će ti sve tajne ovog predivnog zanimanja, a na tebi je da iskoristiš priliku i prijaviš se na oglas. Imaš vremena do 21.kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:57