Boris Kovacev/Cropix
mojposao

Ovog tjedna zapošljavaju OTP banka, A1, Vertiv... Jedan poslodavac nudi iznadprosječno visoku plaću

Portal MojPosao i Novac.hr i ovog tjedna donose vam zanimljive poslovne prilike
Piše: Novac.hrObjavljeno: 17. prosinac 2020. 15:33

OTP banka d.d. uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost, prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku s jakim tradicionalnim uporištem u regijama iz kojih je proizašla – od jadranske obale do kontinentalnih središta. Trenutno su u potrazi za Specijalistom za potporu poslovanja s pravnim osobama (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju posjedovati barem jednu godinu radnog iskustva u bankarstvu i biti analitični u radu. Rok za prijavu ističe 18. studenog.

DRACO, vodeći proizvođač hidroizolacija u Hrvatskoj, zbog intenzivnog razvoja poslovanja ima potrebu za pojačanjem na poziciji Digital Copywriter (m/ž). Opis posla uključuje izradu pisanih sadržaja za digitalne medije i osmišljavanje Google, Facebook, LinkedIn i Instagram oglasa, a novim kolegama nude iznadprosječno visoku plaću, ugodnu radnu atmosferu, priliku za osobni razvoj te rad u stabilnoj i uspješnoj firmi. Oglas ostaje aktivan do 24. studenog.

A1 sebe vidi kao ekipu u kojoj je svatko poseban i važan. Ako si kreativna osoba koja rado gradi odnose online i offline i spremna je boriti se za dobru ideju te se s lakoćom snalaziš unutar velikih sustava, vrijeme je da se upoznate! Pridruži im se kao Stručnjak za employer branding i razvoj talenata (m/ž) jer ćeš u A1 raditi na velikim i zanimljivim projektima, ostvarit ćeš profesionalni razvoj u opuštenoj atmosferi, a pritom ti nude dopunsko osiguranje, subvencioniranu članarinu za fitness, doručak i ručak po povlaštenim cijenama… Javi im se do 17. studenog.

Međunarodni medicinski zbor Hrvatska, neovisna udruga koja djeluje u suradnji s International Medical Corps, zapošljava na poziciji – Shelter and NFI Advisor (m/ž). Potrebno je posjedovati višu ili visoku stručnu spremu iz područja inženjerstva, društvenih znanosti ili srodnih područja te imati iskustvo u postavljanju programa u teškim uvjetima i poznavati humanitarne standarde i propise. Svoj životopis im pošalji do 19. studenog.

Vertiv dizajnira i proizvodi data centre te kritičnu infrastrukturu današnjeg svijeta. Čak i u ovim turbulentnim vremenima, njihov posao ne staje, upravo suprotno – data centri nikada nisu bili važniji kako bi omogućili ljudima obavljanje posla i povezanost s obitelji i prijateljima. Upravo zato su u potrazi za pojačanjem tima na radnom mjestu Costing Associate (m/ž). Nude ti stalan posao i priliku za profesionalni rast, a na oglas se možeš javiti do 18. studenog.

Linker
07. siječanj 2021 18:35