IVAN LOVREČEK

NAKON 14 GODINA S RTL-a ODLAZI JEDAN OD NJIHOVIH KLJUČNIH LJUDI Televizija mu se zahvalila na predanosti: 'Sada se bacam na nove radne izazove'

 Damjan Tadić / CROPIX

Ivan Lovreček više nije zamjenik predsjednika Uprave na RTL-u, televiziji koja mu zahvaljuje na predanosti na različitim pozicijama na kojima je bio tijekom proteklih godina.

- Nakon četrnaest godina rada i više od osam godina provedenih u Upravi RTL-a veselim se novim poslovnim izazovima, ali i budućoj suradnji s RTL-om. Želim zahvaliti svima na potpori tijekom svih ovih godina - kaže Ivan Lovreček, koji je odluku o odlasku s ove televizije donio nakon pomnog promišljanja.

- Prvo odlazim na kraći odmor, a potom se bacam na nove radne izazove, koji će uključivati i rad na nekim projektima s mojom dojučerašnjom matičnom kućom, RTL-om, na kojoj nastavljam surađivati kao savjetnik na njihovim međunarodnim i domaćim projektima. No, to neće biti jedino čime ću se u budućnosti baviti, a o čemu se konkretno radi, doznat ćete s vremenom - govori Lovreček koji demantira kako ide u jednu medijsku novinsku kuću, kao što su neki mediji to objavili.

- Drago mi je da s RTL-a odlazim nakon iznimno uspješne poslovne godine, koja je završila još jednim televizijsko sjajno odrađenim prijenosom Europskog rukometnog prvenstva na RTL-u, televizijskog formata koji sam svih ovih godina radio s puno srca i duše - zaključuje Lovreček koji se informativnom programu RTL-a pridružio 2004. godine do kada je radio kao urednik, voditelj i reporter BBC World Servicea u Zagrebu i Londonu.

Lovreček je godinu dana kasnije promoviran u dnevnog urednika informativnog programa, a 2007. imenovan je glavnim urednikom. Godine 2009. postao je član Uprave, a u srpnju 2014. zamjenik predsjednika Uprave RTL Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:11