mojposao

MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike!

Ovog tjedna zapošljavaju Peek&Cloppenburg, INTERFILM, Microline...
 Srdjan Vrancic/Cropix

U Peek & Cloppenburgu kombiniraju mnoge stvari koje možda ne biste nužno očekivali. Oni nisu samo modni trgovci, već i dizajneri te proizvođači vlastitih proizvoda, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na poziciji General Sales Manager (m/ž). Novim kolegama nude osobni i profesionalni razvoj, individualno planiranje karijere i dinamično radno okruženje temeljeno na timskom radu. Na oglas se možeš prijaviti sve do 17. siječnja.

Oduvijek te zanima rad s robotima i drugim inovativnim tehnologijama? Odlično poznaješ bar jedan programski jezik, primjerice C/C++? S programiranjem si već godinama na 'ti'? Ne traži dalje! Idealan si kandidat za radno mjesto Elektroničar u proizvodnji malih robota (m/ž) u tvrtki Microline. Pored proizvodnje i servisa dijelova robota, posao podrazumijeva rad s pick-and-place uređajem i stencil printerom te servisiranje malih robota. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 14. siječnja.

INTERFILM se nalazi među vodećim producentskim kućama u Hrvatskoj, s orijentacijom na proizvodnju filmova i TV programa. Kako bi dodatno osnažili svoj postojeći tim stručnjaka, zapošljavaju Koordinatora/asistenta produkcije (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s najmanje 3 godine radnog iskustva na audiovizualnim projektima i izrazitim organizacijskim vještinama, a pored vedre i pozitivne radne okoline, novim zaposlenicima nude stalno učenje i razvoj, slobodne vikende te bonuse za uspješno odrađene projekte. Rok za prijavu ističe 25. siječnja.

Superius, poduzeće koje razvija inovativna softverska rješenja za male poduzetnike, traži mid-level ili senior programera (m/ž) u jednoj od navedenih tehnologija – React, Node.js ili Laravel. Idealan kandidat voli svoj posao, posjeduje barem dvije godine radnog iskustva u razvoju softvera, ne paničari u trenucima kada se suoči s nepoznanicama te rado prati tehnologiju i novosti na tržištu. Prepoznaješ se u tom opisu? Ako je tako, svoj životopis im pošalji do 15. siječnja.

Moj-bankar.hr klijentima pruža mogućnost usporedbe i pomoć pri odabiru najpovoljnijeg financijskog proizvoda na tržištu. Njihov mlad i ambiciozan tim, koji brije na tehnologije, traži Financijske savjetnike (m/ž) za kreditno posredovanje stambenih kredita te stručnjake iz područja osiguranja. Njihova ponuda uključuje službeni mobitel, dodatne edukacije, mogućnost povremenog rada na daljinu i rad u fintech kompaniji. Oglas ostaje aktivan do 15. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:56