Novo imenovanje

Liana Keserić je nova predsjednica Uprave Raiffeisen banke

Keserić je bila članica Uprave nadležna za operativno poslovanje, IT i organizaciju i upravljanje procesima i projektima
Liana Keserić, predsjednica Uprave Raiffeisen banke
 RBA

Uprava Raiffeisen banke dobila je novu predsjednicu Lianu Keserić. Odluku RBA o novoj liderici potvrdila je Hrvatska narodna banka sredinom svibnja 2020.

U skoro 20 godina rada u RBA, Liana je detaljno upoznala sve segmente poslovanja i organizacije. Na novoj čelnoj poziciji nastavit će s provođenjem svoje misije: brige za ljude — i djelatnike i klijente.

Keserić je bila članica Uprave nadležna za operativno poslovanje, IT i organizaciju i upravljanje procesima i projektima.

Fokus svoje liderske funkcije stavlja na osobni pristup svakom klijentu. Stoga su prethodni i naredni period usmjereni na olakšavanje svih procesa za klijente i djelatnike. U tome ključna uloga pripada pojednostavljenoj komunikaciji i ljudskom pristupu svakom klijentu.

„Trudimo se biti banka koja ljudima olakšava sve vezano uz njihov novac. Kroz podršku i jasnoću, nastojimo da klijenti osjete da je RBA njihovo mjesto, gdje stvarni ljudi rade za stvarne ljude”, poručila je Liana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 21:21