Novo zapošljavanje

Laguna Novigrad ove godine zaposlit će 130 novih sezonaca, računaju na ljude iz Slavonije

Traže se i zaposlenici za odjel recepcije, hortikulture, održavanja, animacije i sporta
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

Ovog petka, hotelijerska tvrtka Laguna Novigrad, odnosno Aminess hoteli i kampovi, predstavit će se na sajmu Dani poslova u turizmu, u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku. Kao i svake godine, u potrazi su za sezonskim radnicima, a velik broj njih dolazi upravo iz Slavonije. Osim u Novigradu, hotele imaju i na Korčuli i u Orebiću, a zapošljavaju 650 djelatnika.

Navode, da za ovogodišnju sezonu traže novih 130 zaposlenika i to najviše u odjelu kuhinje, restorana i domaćinstva, no traže se i zaposlenici za odjel recepcije, hortikulture, održavanja, animacije i sporta.

- U Aminessu se ponosimo činjenicom da nam se iz godine u godinu vraća 70 posto sezonskih zaposlenika, iznimno zadovoljni uvjetima rada te nizom mogućnosti razvoja i napredovanja koja nudimo u našim destinacijama. U kompaniji njegujemo prijateljske odnose, a rad zaposlenika kontinuirano prate mentori, voditelji i direktori objekata. Uz brojne edukacije, svakom zaposleniku nastojimo pristupiti individualno te sukladno interesima i ostvarenim rezultatima pripremiti plan osobnog razvoja i napredovanja. U sudjelovanju na sajmovima poput ovoga vidimo odličnu priliku za daljnji rast kompanije kroz nove zaposlenike te promociju turističko-ugostiteljske industrije i povezanih zanimanja - izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Uz to poručuju da svim sezonskim zaposlenicima osiguravaju prehranu i smještaj.

- Bez obzira na status radnog odnosa, svim je zaposlenicima omogućen i širok izbor edukacija, razvojni program za pripravnike i buduće voditelje, kao i razvoj talenata kroz iskustva na različitim radnim mjestima te kroz mentorstvo. Također, u hotelima i kampovima provodi se i stručna praksa za učenike turističko-ugostiteljskih srednjih škola, a Aminess trenutačno stipendira 11 učenika. O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i certifikat Poslodavac partner koju dodjeljuje portal Moj posao čiji je Aminess nositelj od 2017. godine - poručili su iz istarske tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:27