ŠIRE MREŽU

U Novskoj otvoreno modernizirano Inino maloprodajno mjesto

‘Kontinuirano ulažemo napore u stvaranje modernog ambijenta i unapređenje ponude‘

Ilustrativna fotografija

 Boris Kovacev/Cropix

Putovanje autocestom prema istoku ili zapadu Hrvatske postalo je bogatije za novootvorenu moderniziranu lokaciju Ine u Novskoj. Ovo maloprodajno mjesto je i odličan prostor za odmor i osvježenje u Fresh Corneru te nudi visokokvalitetna Class Plus Expert goriva za bezbrižan nastavak putovanja.

Vrata kupcima otvorilo je modernizirano maloprodajno mjesto INA Stari Grabovac-jug u Novskoj, a oni su tim povodom imali priliku uživati u našoj ponudi, zaigrati kolo sreće, osvojiti vrijedne nagrade te fotografirati se s vozačem relija i Ininim ambasadorom Jurajem Šebaljem.

Na ovoj lokaciji, napominju u priopćenju, osim visokokvalitetnih Ininih goriva i robe široke potrošnje, kupci mogu izabrati i nešto iz bogate gastro ponude Fresh Cornera.

„Svako otvaranje moderniziranog maloprodajnog mjesta veliki je korak za Inu. INA ostaje lider u maloprodaji na ovim prostorima, prepoznatljiv brand s kvalitetnim gorivima i Fresh Corner gastro konceptom, što je čini nezaobilaznom lokacijom na putovanju. U sklopu strateškog razvoja maloprodajne mreže, kontinuirano ulažemo napore u stvaranje modernog ambijenta i unapređenje ponude kako bismo kupcima u pokretu pružili izvanredno iskustvo. Radujemo se posjetiteljima naših maloprodajnih mjesta, ne samo ovdje nego diljem Hrvatske.“, rekao je predsjednik Uprave Ine Péter Ratatics.

Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje, osvrnula se na gastro koncept Fresh Corner i nova Class Plus Expert goriva: „Već prepoznat među našim posjetiteljima, Fresh Corner predstavlja ponudu svježe hrane i pića koja zadovoljava ukuse i potrebe različitih tipova kupaca. S posebnom pažnjom odabiremo visokokvalitetne namirnice kako bismo osigurali da naši kupci uživaju u ukusnim obrocima i osvježavajućim napicima. Svaka od 105 Fresh Corner lokacija u Hrvatskoj ima raznolik izbor hrane koja će posjetitelje napuniti energijom i osigurati da nastave bezbrižno svoje putovanje. Također, uz nova Class Plus Expert goriva, kupci mogu biti sigurni da pružaju najbolju njegu svom vozilu i osiguravaju mu bolju učinkovitost i performanse.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:40