SVE NA JEDNOM MJESTU

Otvorena nova Croatia Poliklinika u Zadru: Jedina u tom području za sve preglede i kompletnu obradu

Uz gotovo 20 specijalističkih djelatnosti, pacijentima je na raspolaganju vrhunski tim liječnika i medicinskog osoblja te tehnološki najnaprednija medicinska oprema na tržištu

Poliklinika Croatia otvorenje
na fotografiji: Dražen Dadić, Ksenija Ostojić, Vlatka Paša Bašić i Robert Vučković

 Sime Zelic/pixsell/Pixsell

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, otvorilo je novu Croatia Polikliniku u Zadru. To je druga Croatia Poliklinika u Dalmaciji, te sedma u nizu u Hrvatskoj, nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice, Rijeke i Osijeka.

U zadarskoj Croatia Poliklinici pacijentima je na raspolaganju vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje koji pružaju zdravstvene usluge u gotovo 20 specijalističkih djelatnosti, ističu iz Croatia Osiguranja. Nalazi se na lako dostupnoj lokaciji u centru Zadra, na 825m2 moderno uređenog interijera, a opremljena je najsuvremenijim uređajima i tehnologijom te salom za male kirurške zahvate.

Pacijentima je dostupan novi digitalni RTG uređaj koji spada među tehnološki najnaprednije rendgenske sustave na tržištu te pruža znatno preciznije dijagnostičke mogućnosti. Iz CO-a navode kako je poliklinika opremljena i naprednim digitalnim mamografom koji omogućuje detaljniji trodimenzionalni prikaz tkiva dojke, a pacijentima su dostupna i četiri najnovija ultrazvuka renomiranih svjetskih proizvođača. Od suvremene medicinske opreme izdvaja se još i digitalni dermatoskop koji omogućuje detaljno praćenje svih promjena na koži i pohranjivanje slika posebno značajno za rizične skupine kod kojih su ključni usporedba i praćenje. Svi dodatni uređaji i oprema pomno su odabrani među najnaprednijim dostupnim medicinskim rješenjima koji jamče brzo i precizno dijagnosticiranje zdravstvenih problema te omogućuju pravovremeno sprječavanje bolesti i učinkovito liječenje.

"Croatia osiguranje značajan je ulagač u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj. U posljednje tri godine u taj smo segment uložili 20 milijuna eura, od čega ulaganje u Croatia Polikliniku u Zadru iznosi više od 2,6 milijuna eura. Naša nova zadarska Poliklinika mjesto je vrhunske skrbi za zaštitu zdravlja i prevenciju bolesti, a jedina je na ovom području u kojoj je moguće obaviti sve preglede i obradu na jednom mjestu. Cilj nam je privatne zdravstvene usluge najvišeg standarda omogućiti svim stanovnicima Hrvatske kroz mrežu naših Poliklinika koju nastavljamo širiti. Uskoro slijedi otvorenje nove Poliklinike u Varaždinu, a potom i nove, preuređene Poliklinike na novoj lokaciji u Splitu“, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

image

Zadar - Poliklinika Croatia otvorenje
Luka Babić, Robert Vučković, Vančo Balen i Davor Tomašković

Sime Zelic/pixsell/Pixsell

Stanovnici Zadra i okolice, ali i šire dalmatinskog područja u novoj Croatia Poliklinici mogu obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede uključujući sistematske i preventivne preglede, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, te različite laboratorijske pretrage. Uz navedeno, ističuu priopćenju, na raspolaganju su i brojni specijalistički pregledi koji obuhvaćaju područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, kardiologije, nutricionizma, neurologije, oftalmologije, ortopedije, radiologije, urologije, ginekologije i interne medicine.

image

Zadar - Poliklinika Croatia otvorenje
Na fotografiji: Dražen Dadić, Marko Popović i Nenad Crnković

Sime Zelic/pixsell/Pixsell
image

Zadar - Poliklinika Croatia otvorenje
Na fotografiji: Nataša janjić i Ivan Pažanin

Sime Zelic/pixsell/Pixsell
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:59