Transfer

Ivan Gabrić, Sanja Svilokos i Snježana Stanković vodit će IN2 Grupu

Ivan Gabrić, IN2 Grupa

Ivan Gabrić novi je predsjednik Uprave IN2 grupe te će se pridružiti Sanji Svilokos, članici Uprave za poslovanje, i Snježani Stanković, članici Uprave za financije, u upravljačkom timu grupacije.

Ivan Gabrić gotovo trideset godina radi u ICT sektoru, od čega posljednjih devetnaest na upravljačkim pozicijama kompanija poput Combisa i A1 telekoma.

- Iznimno se veselim dolasku u IN2 grupu. Moj je cilj podržati rast grupacije, nastaviti jačati odnose s postojećim korisnicima te pokrenuti nove projekte s novim korisnicima. Mi smo snažna grupacija koju čini 650 zaposlenika u pet poslovnih jedinica u deset tvrtki u sklopu IN2 grupe. Želja mi je da i u budućnosti rastemo kao grupacija - istaknuo je Ivan Gabrić.

Poslovni rezultati IN2 grupe za 2022. pokazuju kontinuiran rast njezina poslovanja. IN2 grupa izgrađuje dugoročne odnose sa svojim korisnicima i postiže izvrsnost u pružanju usluga zahvaljujući odličnim timovima stručnjaka.

- Drago nam je što će Ivan Gabrić svojom ekspertizom, raznolikim iskustvom i novim idejama dodatno ojačati naš upravljački tim radi daljnjeg organskog i anorganskog rasta IN2 grupe - istaknula je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-u i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.

IN2 grupa lider je u IT industriji cijele regije zahvaljujući svojem znanju, iskustvu, izvrsnosti, ali i činjenici da je dio međunarodne grupacije CSI koja je uvrštena u deset najboljih softverskih brendova u svijetu, pa ima priliku dijeliti najbolje prakse i uvijek biti na izvoru novih trendova u ICT industriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:45