Zaliti dobar ručak kvalitetnom, vrhunskom graševinom ili frankovkom, uz sir lagano pijuckati traminac, odnosno desert dodatno zasladiti muškatom... Nema sumnje da ovakvom hedonizmu malo tko može odoljeti. No, što kažete na to da s nekom od ovih sorti vina začinite salatu, ili opustite tijelo masažom, snizite loš kolesterol, odradite tretman kose i kože lica... Dobro, ne baš doslovno s vinom iz butelje ili boce, ali definitivno s graševinom, frankovkom, tramincem, muškatom..., no za ove potrebe prerađenima u ulje, brašno i ekstrakt. Upravo ta tri proizvoda, naime, noviteti su koje je ove godine na tržište plasirala Vinarija Trs iz Iloka. Hladno prešano ulje od sjemenki grožđa te brašno i ekstrakt koštice grožđa njihovi su novi proizvodi nastali kao produkt višegodišnjeg istraživanja i tr...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....