MOJ POSAO

Želite posao sa službenim automobilom, mobitelom, laptopom? Ako zadovoljavaš uvjete, prijavi se...

Požurite s prijavama, rokovi su kratki

Ilustrativna fotografija

Tvrtka Europhone d.o.o. već duži niz godina uspješno posluje kao najveći franšizni partner hrvatskih teleoperatera te je u potrazi za Direktorom prodaje (m/ž). Ponuda uključuje transparentno zadane ciljeve i support iskusnih kolega u ostvarenju istih, bonuse temeljene na ostvarenju rezultata te službeni automobil, mobitel, laptop. Ako imaš iskustvo rada u više prodajnih kanala u telekomunikacijama i znaš kako voditi i razvijati ljude, pošalji svoju prijavu do 29. kolovoza.

NAVIELEKTRO društvo s ograničenom odgovornošću za elektriku pruža pouzdana rješenja u području pomorske elektrotehnike. Zbog povećanog obujma posla u potrazi su za novim Električarom/Elektro ispitivačem (m/ž) za poslove spajanja električnih ormara i ispitivanje električne opreme na brodovima. Nude ti poticajna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja, osigurani smještaj i prijevoz te plaćene putne troškovi i troškove smještaja. Prijavi se najkasnije do 2. rujna.

PETROL društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i prijevoz nafte i naftnih derivata zapošljava na poziciji Punitelj boca - Prodavač (m/ž). Nude ti rad u dinamičnom, modernom i međunarodnom poslovnom okruženju, nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, regres, naknadu za topli obrok te mogućnost internog i eksternog školovanja. Ako si motivirana i dinamična osoba koja želi raditi u multinacionalnoj kompaniji, požuri i prijavi se do 31. kolovoza.

aROMA gelato je sinonim za potpuno prirodni, artizanski gelato i vodeći je brend u ovoj djelatnosti na području Hrvatske i regije. AROMA GLOBAL 3 d.o.o. zapošljava na poziciji Knjigovođa (m/ž) za poslove kontrole i knjiženja ulaznih računa i izlaznih računa te vođenje raznih knjigovodstvenih pomoćnih evidencija. Ponuda uključuje ugovor na neodređeno, rad u profesionalnom i ambicioznom timu te u poticajnoj radnoj okolini. Ako želiš graditi karijeru s aROMA timom, požuri i prijavi se do 7. rujna.

Telemach Hrvatska d.o.o. ne ulaže samo u najnapredniju tehnologiju, već i u ljude te zapošljava na poziciji Specijalist za društvene mreže (m/ž). Ključni zadaci su postavljanje strategije pristupa društvenim mrežama i diferencijacije kanala te kreiranje i postavljanje sadržaja na društvene mreže. Ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme, naknadu za prijevoz i topli obrok, pokućni internet, službeni mobitel i laptop, mogućnost rasta i razvoja te prijateljsku i timsku atmosferu. Požuri i prijavi se do 27. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:26