mojposao

Želiš promijeniti posao i zaraditi zasluženu plaću? Uz MojPosao do novog i boljeg posla!

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
Ilustracija
 Luka Gerlanc/Cropix

Želiš promijeniti posao i zaraditi zasluženu plaću? Nakon nekoliko uspješnih projekata u inozemstvu, Lead Me Media otvara potpuno novi ured za njemačke govornike u Zagrebu i zapošljava Agenta prodaje na njemačkom jeziku (m/ž). Nude specijaliziranu plaćenu obuku, neograničene provizije, dodatne bonuse za postizanje ciljeve te osnovnu plaću od 6.760 kuna neto koja nakon 3 mjeseca raste na 7.500 kuna neto. Javi im se do 21. srpnja.

U Divertu uvijek traže drugi kut gledanja na informacijsku sigurnost i ne dozvoljavaju da ih pogled iz samo jedne perspektive zavarava. Ako razmišljaš poput njih i želiš postati dio jednog od vodećih društava na području informacijske sigurnosti, javi im se do 20. srpnja i pridruži im se na poziciji: Voditelj defenzivnog tima za IT sigurnost (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s iskustvom rada s tehnologijama sigurnosnog nadzora u IT okruženjima.

Kao dio međunarodno uspješnog trgovačkog društva, u Kauflandu teže jednom cilju: stvoriti najbolje moguće iskustvo kupovine za kupce. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Domar (m/ž). Nude petodnevni radni tjedan, plaćenu svaku minutu rada i uvećanu naknadu za noćni rad, praznike, nedjelju, prekovremene te atraktivna primanja i benefite kao što su božićnica, premije u obliku neto isplate i pokloni za djecu. Oglas ostaje aktivan do 20. srpnja.

MONTER-STROJARSKE MONTAŽE traži Voditelja strojarskih radova (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati minimalno 5 godina relevantnog radnog iskustva, biti samostalni u radu i imati proaktivan pristup poslu te odlično poznavati engleski jezik u govoru i pismu. Novim kolegama nude stalan posao, službeni mobitel i automobil, a rok za prijavu ističe 27. srpnja.

Rajska d.o.o. je uspješna mala tvrtka iz poljoprivredno-prehrambene djelatnosti. U svoju ''proizvodnu obitelj'' primaju nove članove koji će s puno ljubavi raditi s biljkama, brati zrele plodove, pakirati ih u njihovu prepoznatljivu ambalažu te ih pripremati za utovar i otpremu. Drugim riječima, u potrazi su Radnikom u stakleničkoj proizvodnji rajčica (m/ž). Vikendi i praznici su neradni, radna atmosfera je odlična, a radno vrijeme je od 7 do 15 sati. Javi im se do 19. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:48