MOJPOSAO

Uz MojPosao do novog (i boljeg) posla! Pogledajte što se traži ovog tjedna

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
Ilustrativna fotografija
 Goran Mehkek/Cropix

Mana moda d.o.o. traži Prodajnog savjetnika (m/ž). Ono s čime ćeš se svakodnevno susretati je aktivan rad s kupcima kroz cijeli prodajni proces, briga o urednom i čistom prodajnom prostoru te pravovremeno i točno preuzimanje isporuka. Potrebno je imati minimalno SSS trgovačkog smjera, iskustvo u vođenju trgovine i odlične komunikacijske vještine. Ako si pozitivna osoba, spremna na timski rad, ovo je posao za tebe! Javi im se do 14. srpnja.

LUSH manufaktura d.o.o., dio uspješnog globalnog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics, svoj tim želi proširiti dodatnim zaposlenicima za proizvodnju svježih proizvoda tijekom perioda povećane potražnje i prodaje. Preciznije, u potrazi su za Pomoćnim radnicima u proizvodnji i skladištu (m/ž). Nude ti pozitivno radno okruženje, stimulaciju na rad i plaćene troškove javnog gradskog prijevoza. Ako želiš biti dio najveće i najuspješnije kozmetičke tvrtke u Hrvatskoj, javi im se do 15. srpnja.

Vertiv dizajnira i proizvodi modularne data centre i specijalizirane klima komore, kritičnu infrastrukturu današnjeg svijeta. Čak i u ovim turbulentnim vremenima, njihov posao ne staje, upravo suprotno - kritična infrastruktura nikada nije bila važnija, kako bi omogućili ljudima obavljati posao i biti povezani sa obitelji i prijateljima. Upravo zato svoj tim žele osnažiti na pozicijima: Industrialization Project Leader (m/ž) i Strojarski tehničar (m/ž). Prouči njihovu ponudu, a svoj životopis im možeš poslati do 20. srpnja.

M.P.Pemont d.o.o. je poduzeće proizvodnog karaktera s 50-ak stalno zaposlenih djelatnika, koje se bavi instalacijama vodovoda i odvodnje, građevinskom limarijom, centralnim grijanjem, plinskim instalacijama te ventilacijom i klimatizacijom. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, trenutno su u potrazi za Monterom instalacija vodovoda/centralnog grijanja (m/ž). Novim kolegama nude stimulativna primanja i mogućnost napredovanja, a rok za prijavu ističe 21. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:42