Poduzetnički mindset 2020.

Ugledni poduzetnici o uspjesima i izazovima

u ovogodišnjem programu publika će imati priliku čuti predavanja ostvarenih i uspješnih pojedinaca
Joe Bašić
 Boris Kovačev / CROPIX

Online konferencija “Poduzetnički mindset 2020.”, u organizaciji platforme Poduzetnik i programskog partnera Ernst & Young Hrvatska, održat će se u četvrtak 10. rujna 2020. u u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, a prenosit će se uživo putem nekoliko platformi - YouTube kanala časopisa Poduzetnik i kanala medijskih partnera.

Kao i proteklih godina, konferencija će ugostiti brojne domaće i strane poduzetnike koji će podijeliti svoje poduzetničke i životne uspjehe, izazove i avanture. Među ostalima, u ovogodišnjem programu publika će imati priliku čuti predavanja ostvarenih i uspješnih pojedinaca sa zavidnim iskustvom iza sebe, među kojima su: Emil Tedeschi, vlasnik i predsjednik Uprave Atlantic grupe, Ana Hanžeković, članica Uprave tvrtke Hanza Media, Joe Bašić, osnivač i direktor tvrtke MPG South East Europe, organizator i promotor Ultra Europe festivala, Saša Cvetojević, CEO tvrtke MBE Adriatic, Jan de Jong, direktor tvrtke Webpower Adria, te Ognjen Bagatin, CEO Poliklinike Bagatin i vlasnik medijske platforme Poduzetnik.

Osim priča uspješnih hrvatskih i inozemnih poduzetnica i poduzetnika, publika će imati priliku spoznati što točno znači osluškivati svoje potencijale i na vrijeme prepoznati priliku u krizi. Nakon mnogih izazova koje je 2020. godina dosad postavila, čini se da ni jesen neće biti ništa povoljnija. Štoviše, ekonomski analitičari najavljuju jesen prepunu očekivanih i neočekivanih obrata pa će u skladu s tim iskusni predavači rado s publikom podijeliti mnogo korisnih i praktičnih savjeta koje će moći primijeniti i u najzahtjevnijim situacijama.

Vrijedi se podsjetiti da je uspjeh u svijetu poduzetništva ostvariv i u ovakvim okolnostima. Naime, na promjene i izazove ne treba nužno gledati negativno jer uvijek stvaraju priliku za svježu perspektivu, donose nova i inovativna rješenja te omogućavaju rast i usvajanje novih znanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:41