Novost u turizmu

U Zadru se otvara luksuzni kamp s pet zvjezdica vrijedan devet milijuna eura

Luksuzni kamp od pet zvjezdica, imat će 375 smještajnih jedinica, 86 mobilnih kućica i 13 glamping jedinica
Falkensteiner Premium Kamp Zadar
 Falkensteiner

Dovršetkom investicije vrijedne devet milijuna eura Falkensteiner ovog ljeta otvara luksuzni Falkensteiner Premium Kamp u Zadru. Luksuzni kamp imat će pet zvjezdica, 375 smještajnih jedinica od čega 276 parcela, 86 mobilnih kućica i 13 glamping jedinica, a smješten je u parku unutar Falkensteiner Resorta Borik s izravnim pristupom pješčano-šljunčanoj plaži koja se proteže na više od jednog kilometra.

Kamp će raditi cijelu godinu, jedinstvenog je koncepta kampiranja, ima jedinstven položaj, izuzetan dizajn, Wellness Spa centar sa saunama, uslugama masaža, tretmana lica i tijela te posebnim tuševima doživljaja, vanjski bar, bazen s odvojenim bazenom za djecu i dva tobogana, animacija za djecu, moderno opremljene sanitarije, stanica za punjenje hibridnih vozila, restoran s pogledom na more, a uz sve to je i dog friendly.

”Ovo je svakako novost u turizmu, mi ga predstavljamo kao Premium City Camp zbog specifičnosti lokacije, vrlo je blizu gradu, što ga čini jedinstvenim, imat će brojne dodatne sadržaje, vrhunsku uslugu na razini pet zvjezdica te će biti otvoren cijelu godinu. Jedna od ključnih stvari je što je kamp dio turističkog naselja Borik, koje 12 mjeseci u godini uvijek ima jedan otvoren hotel”, poručuju iz Falkensteinera.

Projektirao ga je poznati arhitekt Robert Bezdikian, vodeći računa i o konceptu zelenila i recikliranju otpada, odnosno održivom razvoju. Uz brojne mogućnosti za aktivan odmor, vodene sportove, izlete,kamp je atraktivan djeci i tinejdžerima, za koje će biti pripremljeni posebni programi i atrakcije.

Pogledajte fotogaleriju:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 13:51