mojposao

U potrazi ste za poslom? Ovog tjedna zapošljavaju Globalna hrana, Lipa Vita, Enamel, Trenkwalder...

Evo što se ovog tjedna nudi na tržištu rada
Ilustracija
 Vlado Kos/Cropix

Globalna hrana traži pojačanje na poziciji Customer and business insights supervisor (m/ž). Opis posla uključuje rad s bazama podataka, razvoj kvalitativnih i kvantitativnih rješenja, korištenje digitalnih tehnologija u marketinškoj komunikaciji te sudjelovanje u planiranju i koordinaciji promotivnih aktivnosti. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s minimalno dvije godine iskustva u odjelu istraživanja i analitike te razvijenim prezentacijskim vještinama. Javi im se do 16. rujna.

LIPA VITA, najveća domaća firma u segmentu dostave hrane i robe, zbog konstantnog širenja uvijek je u potrazi za pouzdanim radnicima. Trenutno tragaju za pouzdanim Vozačima-dostavljačima (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost jako dobre zarade i dodatnih bonusa. Javi im se do 9. rujna ako želiš samostalno određivati svoje radno vrijeme i raditi koliko te volja, a pritom iznadprosječno zaraditi.

ENAMEL, startup tvrtka koja se već dvije godine bavi razvojem dentalne opreme u području dentalne medicine, zapošljava na poziciji CEO-direktor društva (m/ž). Cilj im je pronaći osobu ima iskustva s visokom pozicijom u poslu, vođenjem tvrtke, institucije ili slično, koja ima puno kontakata, sposobna je voditi projekte, pregovarati i dogovarati velike poslove s novim partnerima. Prepoznaješ se u tom opisu? Svoj životopis im pošalji do 13. rujna.

Caffe bar Living Room traži više djelatnika za radno mjesto Konobar/šanker (m/ž) na duži vremenski period. Radni tjedan traje 5 dana, a nude ti poticajnu i ugodnu radnu atmosferu u mladom i dobro organiziranom timu, mogućnost napredovanja i edukacije, subvencioniranje različitih sportskih aktivnosti i plaću od 6.000 kuna. Poželjno je radno iskustvo na radnom mjestu konobara i sklonost timskom radu. Oglas ostaje aktivan do 29. rujna.

Tvrtka Trenkwalder za svog klijenta, poznatog po proizvodnji kablova, traži više motiviranih osoba za rad u proizvodnji. Preciznije, traže Proizvodne radnike (m/ž) za rad u Zagrebu. Njihova ponuda uključuje stabilna i redovita primanja, plaćene dodatke za rad noću, nedjeljom i praznicima, stimulacije kroz sustav nagrađivanja, isplatu božićnica, uskrsnica i regresa, mogućnost profesionalnog usavršavanja te rad u inspirativnom okruženju. Rok za prijavu na oglas ističe 17. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:55