Sutra na portalu Novac.hr

U novom Poduzetničkom mindsetu gostuje Jan de Jong

Nizozemac koji se u Hrvatskoj uspješno bavi poduzetništvom prošle je godine inicirao uvođenje boravišnih dozvola za digitalne nomade
Poduzetnički mindset

Digitalni nomadi počeli su pristizati u Hrvatsku. Što joj sve mogu donijeti, u novoj će emisiji Poduzetnički mindset otkriti Jan de Jong, Nizozemac koji se u Hrvatskoj uspješno bavi poduzetništvom, a koji je prošle godine inicirao uvođenje boravišnih dozvola za digitalne nomade.

Pritom će reći što smatra prednostima Hrvatske kao odredišta za digitalne nomade te kakvu paralelu povlači između naše zemlje i indonezijske otočne pokrajine Bali.

Neka istraživanja govore da će 2035. godine na svijetu biti oko milijardu ljudi koji će moći raditi na daljinu i za tu se budućnost Hrvatska treba pripremiti.

Jan de Jong će govoriti i o tome što se promijenilo nabolje otkad živi u Hrvatskoj, te čime se sve ovdje danas bavi.

Emisija Poduzetnički mindset premijerno se prikazuje u petak 23. travnja 2021. godine u 10 sati na portalu Novac.hr Jutarnjeg lista, a poslije toga se može pogledati na YouTube kanalu medijske platforme Poduzetnik. Voditelj je Saša Cvetojević, a urednica Dunja Trojan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:24