mojposao

Traje potraga za stručnjacima zaštite na radu, poslovođama na gradilištu, liječnicima…

MojPosao i Novac.hr vam i ovog tjedna donose pregled najatraktivnijih poslovnih ponuda na tržištu
Ilustracija
 Ante Cizmic/Cropix

Tvrtka Binđo d.o.o. bavi se uslužnim djelatnostima vezanim uz šumarstvo i građevinarstvo, zapošljava osamdesetak djelatnika i traži pojačanje na poziciji Stručnjak zaštite na radu (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje provođenje unutarnjeg nadzora nad primjenom pravila zaštite na radu, sudjelovanje izradu internih akata, organiziranje liječničkih pregleda i provođenje ispitivanja ispravnosti strojeva i uređaja. Na oglas se možeš prijaviti do 28. travnja.

Poduzeće P.P.C. Buzet je član grupacije TCH, sa jasnom vizijom postati vodeći međunarodni dobavljač mehaničkih komponenta i modula za automobilsku industriju. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na poziciji: Viši referent u Kontrolingu društva (m/ž). Novim kolegama nude stalan posao, fleksibilno radno vrijeme, dodatne edukacije i osposobljavanja te mogućnost unaprjeđenja i razvoja. Rok za prijavu na oglas ističe 25. travnja.

Imaš završenu srednju školu građevinskog smjera ili priznati majstorski status iz područja graditeljstva? Posjeduješ radno iskustvo na poslovima iz sektora graditeljstva? Samostalna si, pouzdana i kolegijalna osoba? Ne traži dalje! Prijavi se na oglas za radno mjesto Poslovođa na gradilištu (m/ž) u tvrtki STRABAG, europskom građevinskom koncernu koji svake godine u svijetu stvara tisuće građevina, okupljajući prave ljude i strojeve na pravom mjestu. Javi im se do 5. svibnja.

Overseas Express je etablirana tvrtka koja u području paketne dostave zauzima dominantnu poziciju u Hrvatskoj, a njeno ime ima značaj i daleko izvan granica. Tvrtka je trenutno u potrazi za Skladišnim radnikom (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu u Osijeku i preuzeti poslove utovara i istovara kamiona te skladišnog svrstavanja paketa. Nude zapošljavanje na određeno, a na oglas se možeš prijaviti do 26. travnja.

PRIMA NOVA, tvrtka koja se bavi djelatnošću medicine rada i sporta, zapošljava na radnom mjestu: Doktor medicine/specijalist medicine rada i sporta (m/ž). Opis posla podrazumijeva cijepljenje protiv gripe i COVID-19 virusa, preglede sportaša, održavanje tečajeva prve pomoći za polaznike autoškole, sudjelovanje na edukacijama i slično. Više detalja potraži u oglasu, a svoj životopis im možeš poslati do 18. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:22