MOJPOSAO

Traje potraga za građevinskim tehničarima, vozačima, klesarima…

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
Ilustracija
 Robyn Beck/AFP

Osoba si koja prepoznaje dobre poslovne i životne prilike te spremno reagira na njih? Motiviraju te pozitivna energija, vlastita kreativnost i ambicija za potvrđivanjem u poslu te formiranju svog osobnog dohotka? Spreman/spremna si dati svoj doprinos radu u ugodnoj radnoj atmosferi kao preduvjetu stabilnosti i razvoja tvrtke? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršeno ćeš se uklopiti u ProCall tim i to na poziciji Specijalist ključnih kupaca za njemačko govorno područje (m/ž). Javi im se do 5. studenog.

Kemokop, jedna od vodećih tvrtki u gospodarenju otpadom i transportu kemikalija te je prisutna na tržištu 30 godina, radi uspješnog širenja poslovanja traži dinamične, komunikativne, snalažljive i odgovorne suradnike. Preciznije, traže Vozača teretnog motornog vozila u domaćem i međunarodnom transportu (m/ž). Nude ti beneficirani radni staž, visoka i redovna primanja i stalni radni odnos, a rok za prijavu ističe 26. listopada.

Tvrtka Kamen d.d. od 1954. godine bavi se eksploatacijom, preradom i primjenom arhitektonsko-građevinskog kamena. I zapošljava Klesara (m/ž)! Opis posla uključuje rezanje, poliranje, brušenje, profiliranje i ostale dodatne obrade kamena koje predviđaju ručni rad. Zauzvrat ti nude topli obrok, dodatne edukacije i osposobljavanje za rad, regres za godišnji odmor, dar djetetu, jubilarne nagrade i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 5. studenog.

Implant centre Martinko d.o.o. predstavlja jednu od najvećih dentalnih ordinacija u Hrvatskoj koja nudi suvremena stomatološka rješenja svojim pacijentima koji dolaze iz raznih dijelova Europe. Trenutno su u potrazi za Vozačem (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju odlično poznavati talijanski jezik, biti susretljive i uslužne osobe te posjedovati prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 3. studenog.

Tvrtka Domprojekt je prva i vodeća tvrtka u Hrvatskoj u izgradnji niskoenergetskih montažnih kuća. Zbog povećanja obima posla trenutno su u potrazi za Građevinskim tehničarem (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje tehničku pripremu, izračun cijena za pozicije rada, izradu kalkulacije za ponude te obradu upita i troškovnika. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s najmanje 3 godine radnog iskustva, koji dobro poznaju rad u programu Nemetschek. Oglas ostaje aktivan do 3. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:19