VELIKO PRIPAJANJE

Stvorena jedna od najbolje kapitaliziranih bankarskih grupacija u Europi

BFF grupaciju su izvorno osnovali predstavnici talijanske farmaceutske industrije kako bi se pomoglo financiranje nacionalnog zdravstvenog sustava, na tržištu je preko 30 godina i trenutno posluje u 12 zemalja EU
Massimiliano Belingheri

Talijanska bankarska grupacija BFF Banking group, koja odnedavno djeluje i u Hrvatskoj, objavila je veliko pripajanje DEPO banke, čime je dodatno potvrdila svoju poziciju jedne od najprofitabilnijih i najbolje kapitaliziranih bankarskih grupacija u Europi.

Tvrtka je specijalizirana za bezregresni faktoring i pozajmljivanje, usluge skrbništva vrijednosnih papira, bankarstvo i korporativna plaćanja, a u Hrvatskoj prvenstveno nudi posebna rješenja za dobavljače zdravstvenog sustava koji u posljednje vrijeme trpe zbog nagomilanih dugova bolnica.

Povodom spajanja matične tvrtke Banca Farmafactoring s tvrtkom DEPObank u BFF Bank banka je objavila i svoj novi modernizirani identitet.

"Novi identitet simbol je značajnog koraka koji smo završili u evoluciji naše grupe. Jedinstveno smo pozicionirani da pružimo vrhunske rezultate, stoga smo željeli modernizirati svoj logotip kako bismo brand bolje uskladili s našom strategijom. Korporativni amblem, u skladu s trenutnim dizajnom, pojednostavljen je i podrazumijeva pomicanje prema naprijed, a inspiriran je umjetničkim djelom Danza umjetnika Gianfranca Pardija" , rekao je Massimiliano Belingheri, izvršni direktor bankarske grupacije BFF.

BFF grupaciju su izvorno osnovali predstavnici talijanske farmaceutske industrije kako bi se pomoglo financiranje nacionalnog zdravstvenog sustava, na tržištu je preko 30 godina i trenutno posluje u 12 zemalja Europske unije. BFF je vodeća neovisna europska institucija u segmentu specijaliziranog financiranja, s visokim generiranjem kapitala, profitabilnošću i održivim poslovnim modelom koji je zadnjih desetljeća pokazao visoke stope rasta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:47