Ugovor s vodećim hubom

Studenti ZŠEM-a moći će neke module odraditi u Italiji ili Singapuru

Global Executive MBA program pripremat će svoje polaznike za izazove digitalne transformacije, kaže dekan
Mato Njavro
 Tomislav Kristo/Cropix

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) potpisala je sporazum s vodećom europskom platformom za inovacije i digitalizaciju, talijanskim H-FARM-om, o održavanju programa Global Executive MBA, objavili su sa ZŠEM-a. H-FARM poznat je kao vodeći europski poduzetnički hub koji je tijekom 15 godina u 120 startupova uložio više od 28 milijuna eura.

H-FARM je prije tri godine razvio jedan od tehnološki najnaprednijih fakultetskih kampusa gdje se prepoznaju i potiču tzv. tech talenti. H-FARM na jednom mjestu objedinjuje investicije, usluge savjetovanja za kompanije i obrazovne programe, a kampus koji je u neposrednoj blizini Venecije (i 350 kilometara od Zagreba) prostire se na više od 50 hektara.

Global Executive MBA program ZŠEM-a u suradnji s H-FARM Collegeom trebao bi početi u rujnu 2021., a bit će orijentiran na digitalnu transformaciju, održivost i stvaranje poslovnih strategija za 21. stoljeće. Organiziran je kako bi polaznicima pružio fleksibilnost pohađanja nastave te česta studijska putovanja, ne samo u H-FARM kampusu u Italiji nego i u dva vodeća svjetska huba – Luksemburgu i Singapuru, stoji u priopćenju ZŠEM-a.

- Global Executive MBA program pripremat će svoje polaznike za izazove digitalne transformacije poslovanja te će omogućiti globalnu perspektivu. Uz studiranje u Zagrebu, polaznici će studirati na H-FARM-ovu state-of-the-art kampusu. Naši studenti će moći određene module pohađati u centrima businessa poput Luksemburga ili Singapura - kaže dekan ZŠEM-a Mato Njavro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:05