PRIZNANJE

Span proglašen Microsoft partnerom godine u Hrvatskoj

Span je i prva hrvatska kompanija koja ima osam Microsoftovih naprednih specijalizacija
Span 1

Span je proglašen Microsoft partnerom za 2021. godinu u Hrvatskoj. Priznanje za Microsoft partnera godine u Hrvatskoj stekao je u konkurenciji najboljih Microsoftovih partnera u svijetu, pokazavši kvalitetu i inovativnost u implementacijama Microsoftovih tehnoloških rješenja kod brojnih korisnika. Span je vodeći stručnjak za Microsoft tehnologije i vodeći regionalni Microsoft partner. Od 18 Microsoftovih kompetencija, Span ih ima sve i to 16 zlatnih i 2 srebrne. Span je i prva hrvatska kompanija koja ima osam Microsoftovih naprednih specijalizacija.

“Ovo priznanje je i rezultat čvrstog odnosa utemeljenog na međusobnom povjerenju i suradnji naših više od 500 stručnjaka s više od 1.200 klijenata. To je ujedno naša najveća snaga koja već gotovo tri desetljeća održivo razvija naše poslovanje te gradi digitalnu budućnost Hrvatske“, istaknuo je Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana.

Microsoftova nagrada partner godine dodjeljuje se kompanijama koje su na posebno uspješan način osmislile, razvile i implementirale rješenja utemeljena na Microsoftovim tehnologijama tijekom prethodne godine. Nagrade se dodjeljuju u više kategorija, a dobitnici se odabiru među više od 4400 nominacija iz više od 100 zemalja iz cijeloga svijeta. Span je nagrađen za iznimno uspješne implementacije rješenja i vrhunsku kvalitetu u isporuci usluga.

„Iznimna mi je čast objaviti pobjednike i finaliste Microsoftove nagrade Partner godine 2021. godine,” izjavio je Rodney Clark, potpredsjednik tvrtke i direktor zadužen za upravljanje kanalima prodaje partnerskih rješenja na globalnoj razini. „Ovi izvanredni partneri pokazali su iznimnu posvećenost gradnji vrhunskih rješenja kod korisnika – bilo da je riječ o rješenjima računalstva u oblaku ili o rješenjima na samom rubu mreže – oni su ono najbolje i najinteligentnije što naš ekosustav može ponuditi.”

Span je u 2020. godini ostvario ukupne poslovne prihode od 613,75 milijuna kuna i rast viši od 30 posto u odnosu na godinu prije. Tvrtka je nedavno najavila izlistavanje dionica na Zagrebačkoj burzi čime će nastaviti ubrzani svoj razvoj u području poslovanja u oblaku, IT sigurnosti i umjetne inteligencije te daljnje širenje na međunarodna tržišta na kojima trenutno ostvaruje čak 70 post prihoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. siječanj 2022 01:46