MOJPOSAO

Pronađi posao po svojoj mjeri: Ovog tjedna zapošljavaju SDMS, Elektro Imber, Print Studio...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
Ilustracija
 Marko Miscevic/Cropix

Visoka razina usluge, profesionalan i odgovoran pristup svakom klijentu kao i jasna vizija temelji su na kojima je tvrtka SDMS izgradila svoju poslovnu priču. Svoj poslovni uzlet sada žele nastaviti zapošljavanjem Montera metalnih/ventiliranih fasada (m/ž) za rad u Njemačkoj. Prednost imaju radnici s iskustvom, ali su dobrodošli i ambiciozni ljudi bez iskustva koji su spremni i voljni naučiti raditi. Nude ti plaću u rasponu od 2.100 do 2.400 eura, osiguran i plaćen smještaj te rad u profesionalnom okruženju. Javi im se do 10. rujna.

Elektro Imber, jedna od vodećih tvrtki za izgradnju optičkih mreža u Hrvatskoj, zbog proširenja posla traži kandidate koji će postati dio njihovog mladog tima. Preciznije, zapošljavaju Telekomunikacijskog montera (m/ž) koji će voditi računa o izradi optičkih mreža, postavljati ormariće i raditi iskope novih kabelskih trasa. Njihova ponuda uključuje neto primanja po satu od 35 do 65 kuna, inovativno radno okruženje i dodatne edukacije. Oglas ostaje aktivan do 15. rujna.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. S ciljem osnaživanja odjela tehničke zaštite motiviranim te obrazovanim kadrom, traže Montera sustava tehničke zaštite (m/ž). Potencijalnim kandidatima nudimo redovita i stimulativna primanja, rad s mentorom, mogućnost stalnog zaposlenja kao i napredovanja, usvajanja novih znanja i vještina, te osobni i profesionalni razvoj unutar tvrtke.

Bretanide Sport & Wellness Resort je smješten uz najpoznatiju plažu u Hrvatskoj i na jedinstven način objedinjuje sport, odmor i wellness. Trenutno zapošljavaju na više pozicija: Kućni majstor (m/ž), Vrtlar (m/ž), Recepcionar (m/ž), Sobar/Sobarica (m/ž), Kuhar (m/ž), Servir (m/ž), Djelatnik na bazenu i plaži (m/ž), Barmen (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž) i Radnik u praonici rublja (m/ž). Pored kvalitetnih uvjeta rada, zaposlenicima nude stimulativna primanja i mogućnost ostanka nakon sezone. Rok za prijavu ističe 22. rujna.

Print Studio predstavlja jednu od vodećih tvrtki u Hrvatskoj u području digitalnog tiska velikih formata. Tvrtka je u potrazi za Operaterom dorade/pismoslikarom u digitalnom tisku velikih formata (m/ž) koji će svojim znanjem i vještinama u doradi i montaži proizvoda iz digitalnog tiska te lijepljenju naljepnica za sve površine. Uz redovna primanja i ugovor na neodređeno, nude ti mogućnost edukacije za rad na raznim uređajima, mogućnost napredovanja i dinamično radno okruženje. Javi im se do 3. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:01