MojPosao

Pronađi posao po svojoj mjeri: Ovog tjedna zapošljavaju Poliklinika Croatia, Kolnoa vrata, Furnir...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose pregled najatraktivnijih slobodnih radnih mjesta
Ilustracija
 Duje Klaric/cropix

Poliklinika Croatia, renomirana zdravstvena ustanova iz Zagreba, zapošljava Medicinsku sestru/medicinskog tehničara (m/ž). Opis posla uključuje prijem pacijenata i rad u ambulantama poliklinike. Poliklinika redovito ulaže u stručno usavršavanje medicinskog osoblja u zemlji i inozemstvu, a njihovi liječnici i medicinske sestre sudjeluju kao predavači na domaćim i međunarodnim stručnim skupovima. Javi im se do 6. listopada.

Hotel-restoran AS zapošljava Konobara (m/ž) s minimalno jednom godinom radnog iskustva na istim poslovima. Novim kolegama nude mogućnost napredovanja, jedan slobodan dan tjedno, besplatan topli obrok, stjecanje iskustva uz starije mentore te ugovor na određeno uz mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Ako su te zainteresirali, javi im se do 6. listopada.

Kolnoa vrata je već 25 godina jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu u proizvodnji i montaži protuprovalnih i protupožarnih vrata. Svoj tim montažera sada žele pojačati novim, iskusnim kolegama i to na poziciji: Glavni monter aluminijske i čelične stolarije (m/ž). Nude ti plaću u rasponu od 6.000 do 11.000 kuna, slobodne vikende i stalni radni odnos, a opis posla uključuje vođenje tima djelatnika te ugradnju aluminijske i čelične bravarije na građevinskim objektima. Oglas ostaje aktivan do 28. listopada.

FURNIR je gotovo devedeset godina jedna od vodećih tvrtki na području trgovine materijala za izradu namještaja, drvne galanterije i proizvodnog programa "uradi sam". Riječ je o tvrtki koja je postala sinonim za ivericu, iveral, mediapan i druge materijale od i na bazi drva. Trenutno su u potrazi za Radnikom u radioni (m/ž) s iskustvom rada na CNC stroju, a na oglas se možeš javiti do 5. listopada.

Ordex One, brzorastući brend u ekspanziji poslovanja na području cijele Hrvatske, traži više Djelatnika u burger baru (m/ž). Poželjno je imati barem jednu godinu radnog iskustva na sličnim poslovima, ali nije obavezno. Nude ti rad u dvije smjene, 6 dana u tjednu, mogućnost napredovanja, bonuse za ostvarene rezultate te rad u mladom i ambicioznom timu. Svoj životopis im pošalji do 6. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:51