mojposao

Pronađi posao krojen po tvojoj mjeri: zapošljavaju Agroprojekt grupa, Hrvatska komora dentalne medicine, Otto & Frank, Vulkal...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najtraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
 Ronaldo Schemidt/AFP

Otto & Frank je zamišljen kao opušteni bar u kojem će se ekipa družiti oko stola s hranom, artisanskim pivama i pomno biranim vinima. Kako bi nastavili raditi na taj način, potrebno im je pojačanje na poziciji: Samostalni kuhar (m/ž). Nude ti stalni radni odnos, plaću u rasponu od 6.000 do 9.000 kuna, rad u dvije smjene, dodatne edukacije te dinamičnu i ugodnu radnu atmosferu u okruženju sjajnih kolega. Ako su te zainteresirali, javi im se do 2. lipnja.

Vulkal d.o.o. dugi je niz godina vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj kada je u pitanju distribucija pneumatika i naplataka za osobna, kombi i laka teretna vozila. Trenutno su u potrazi za novim kolegom koji će im se pridružiti na poziciji: Prodajni savjetnik za vulkanizersku servisnu opremu i alate (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje prodaju vulkanizerske opreme i komunikaciju sa strankama, a idealan kandidat posjeduje minimalno 3 godine radnog iskustva u autoindustriji. Javi im se do 2. lipnja.

Agroprojekt grupa, tvrtka koja projektira, proizvodi, montira i održava postrojenja u službi poljoprivrede i procesne industrije, zapošljava na radnom mjestu: Bravar (m/ž). Njihove vrijednosti su timski rad, kvaliteta proizvoda i sigurnost na radu. Rado prenose svoja znanja i iskustva, a novi član tima bit že prihvaćen poput člana obitelji. Njihova ponuda uključuje odličnu radnu atmosferu, nagrade za uspješan rad, siguran posao i brojne druge benefite. Oglas ostaje aktivan do 2. lipnja.

Hrvatska komora dentalne medicine je samostalna i neovisna staleška i stručno poslovna organizacija doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara i dentalnih asistenata na području Republike Hrvatske. Komora zapošljava Koordinatora projektnih aktivnosti (m/ž) koji će biti angažiran na poslovima pripreme edukacijskih radionica i svih ostalih projektnih aktivnosti. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati minimalno 10 godina iskustva na poslovima pripreme i provođenja EU projekata i izvrsno poznavati engleski jezik. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 1. lipnja.

Tvrtka JURIČIĆ INVEST d.o.o. od 1994. godine bavi se ispitivanjem građevnih proizvoda u području visokogradnje i niskogradnje. U sklopu tvrtke djeluje laboratorij koji je opremljen za provedbu geomehaničkih ispitivanja, ispitivanje betona, asfalta, sustava vodoopskrbe i odvodnje i snimanja cjevovoda CCTV kamerom. U svrhu osnaživanja postojećeg tima, tvrtka zapošljava na poziciji: Građevinski tehničar (m/ž), a rok za prijavu na oglas ističe 2. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:52