ORIGINALNI KONCEPT

Prestižna nagrada za Grand Park Hotel u Rovinju

Hotel Property Award jedna je od najprestižnijih nagrada u industriji
Grand Park Hotel
 Maistra

Ovogodišnju nagradu „Hotel Property Award 2020”, u konkurenciji od 40 hotela iz 12 europskih zemalja, osvojio je Maistrin Grand Park Hotel Rovinj, priopćili su iz rovinjske tvrtke Maistra. Hotel Property Award jedna je od najprestižnijih nagrada u industriji, dodjeljuje se od 2002. godine za originalnost koncepta smještaja, arhitektonsku kvalitetu, integraciju objekta u okruženje, dizajn, inovaciju (planiranje i izgradnja, dizajn, rad i tehnologija, kao i srodni procesi, okoliš/održivost), te profitabilnost. Sve veći broj prijavljenih hotela posljednjih godina, potvrda je sve većeg značaja ove nagrade u hotelijerstvu.

- Ovogodišnji nas je dobitnik impresionirao uspješnim kombiniranjem jednostavne i moderne arhitekture karakteristične za hrvatske arhitekte 3LHD iz Zagreba, elegantnim dizajnom interijera kojeg potpisuje jedan od najcjenjenijih i svjetski najpoznatijih talijanskih dizajnera i arhitekata, Piera Lissonija. Grand Park Hotel Rovinj integriran je u svoje okruženje na jedinstven način da gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na grad Rovinj”, izjavio je Andreas Martin, generalni direktor društva Hotelforum management GmbH prilikom dodjele nagrade Maistrinoj perjanici.

image
Grand Park Hotel
Maistra

Podsjećamo, Grand Park Hotel Rovinj otvoren je u travnju prošle godine kao najveća pojedinačna investicija Adris grupe u turistički dio posla, vrijedna gotovo 700 milijuna kuna. Najnoviji hotel u Maistra Collection brendu, član je organizacije Leading Hotels of the World. Nalazi se nasuprot starogradske jezgre Rovinja, s pogledom na crkvu svete Eufemije i otok svete Katarine. Na šest katova hotela gostima su na raspolaganju 209 soba i suiteva, šest restorana i barova, shopping promenada te Albaro Wellness&Spa koji je proglašen jednim od najboljih spa centara u ovogodišnjem Red Best Spa izdanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. siječanj 2022 05:40