Stručni skup o vatrogastvu

Predstavljeno vatrogasno vozilo vrijedno 150.000 eura, nadogradnju odradila naša tvrtka

Vozilo zbog svojih gabarita može doći i u uske prolaze i ulice
 Privatni arhiv

Na 15. stručnom skupu o vatrogastvu u Opatiji u organizaciji Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije tvrtka Flammifer predstavila je vatrogasno vozilo pogodno za gašenje šumskih požara, ali i u urbanim sredinama.

Vozilo zbog svojih gabarita može doći i u uske prolaze i ulice, a kapacitet mu je 3.500 litara vode i 200 litara pjene. Podvozje je švicarskog proizvođača AEBI MT 750 kojeg zastupa tvrtka Agro Grom iz Samobora, a nadogradnju prilagođena hrvatskim potrebama napravio je ozaljski Flammifer. Vrijednost vozila je oko 150.000 eura.

Privatni arhiv

Inače, tvrtka Flammifer ima višegodišnje iskustvo na hrvatskom i inozemnom tržištu i u suradnji s hrvatskim, ali i međunarodnim tvrtkama, te nastoji naći najoptimalnija rješenja za svakog kupca.

Tako je u suradnji sa švicarskim AEBI-jem i njegovim hrvatskim zastupnikom, samoborskom tvrtkom Agro Grom nastalo i vatrogasno navalno vozilo na podvozju AEBI. Navalna vatrogasna vozila istog proizvođača već se koriste i u Španjolskoj i Portugalu, a nadogradnja je napravljena u ozaljskom pogonu i rezultat je rada Flammiferovih stručnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:19