mojposao

Poslovne prilike nadohvat ruke! Ovog tjedna zapošljavaju Forma Porus, Rosing, Urban Healing estetski centar...

Portal MojPosao vam i ovog tjedna donosi najatraktivniju ponudu na tržištu rada
Ilustracija
 Voisin/AFP

Plinoinstalater Ivanović traži Montera plinskih instalacija – plinoinstalatera (m/ž) za rad u Sesvetama. Opis posla, između ostalog podrazumijeva nesmetan i siguran dotok plina od glavnoga voda do trošila u stanovima, radionicama i tvornicama te postavljanje plinskih štednjaka i bojlera. Novim kolegama nude stalan posao u stabilnom okruženju, a prethodno radno iskustvo je poželjno. Oglas ostaje aktivan do 24. kolovoza.

FORMA PURUS, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u izradi i montaži reklama i reklamnih proizvoda, zapošljava Tehnologa/grafičara/tehničkog crtača (m/ž) koji će razvijati radne naloge, izrađivati grafičke pripreme i baviti se crtanjem nacrta i projekata. Novim kolegama nude pozitivno radno okruženje, mogućnost napredovanja i stalan radni odnos. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s barem jednom godinom radnog iskustva, koji tečno govore engleski i njemački jezik. Javi im se do 25. kolovoza.

Tvrtka ROSING osnovana je 1994. godine s ciljem pružanja kompletne usluge klijentima - od izrade projekta, isporuke materijala i opreme do montaže na gradilištu. Kako bi nastavili uspješno poslovati, trenutno su u potrazi za Bravarom / strojobravarem – zavarivačem – cjevarom (m/ž). Nude plaću od 7.500 kuna, mogućnost napredovanja, službeni mobitel, plaćene troškove putovanja i dodatne edukacije, a na oglas se možeš prijaviti do 31. kolovoza.

NEODERM by Steffie - Urban Healing estetski centar višestruko je nagrađivani centar izvrsnosti s 20 godišnjom tradicijom u pružanju jedinstvenih zdravstvenih protokola s reputacijom 5 zvjezdica. Zbog preseljenja u novi prostor i širenja ponude svoj tim žele osnažiti na sljedećim pozicijama: Estetičar – Anti Age specijalist (m/ž) i Voditelj centra (m/ž). Javi im se do 31. kolovoza ako želiš doživjeti profesionalnu i osobnu preobrazbu te raditi u opuštajućem ambijentu, bez stresa urbane svakodnevice.

Tvrtka OMEGA-ZG utemeljena je 1992. g. i bavi se projektiranjem te izvođenjem svih vrsta elektroinstalacija u zgradarstvu i industriji. S ciljem jačanja svog tima, a zbog proširenja obima posla, raspisali su natječaj za radno mjesto: Elektroinstalater / Električar / Elektromonter (m/ž). Radovi se izvode na području grada Zagreba i okolice, a posao uključuje izradu svih vrsta elektroinstalacija. Rok za prijavu na oglas ističe 25.kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:53