Rebrendiranje

Ovo je novi imidž Croatia Airlinesa, prvi novi avion stiže u srpnju

Croatia Airlines će u potpunosti zamijeniti sve postojeće zrakoplove novima, uz veću energetsku učinkovitost

Rebrendiranje Croatia Airlines

 Croatia Airlines/

Croatia Airlines ima novi imidž. U očekivanju isporuke prvog zrakoplova A220 u sklopu obnove flote tijekom srpnja ove godine, mijenja se vizualni identitet kompanije i zrakoplova. Redizajniranim logotipom i novim izgledom zrakoplova dodatno se naglašavaju osnovne kompanijske poruke, kvaliteta, sigurnost, udobnost putovanja te gostoprimstvo, dok se dizajn znaka približava dizajnu repa zrakoplova po kojem je tvrtka i postala prepoznatljiva.

image

Rebrendiranje Croatia Airlines

Croatia Airlines/

"Rebrandingom nacionalnog prijevoznika osigurana je još bolja vidljivost i prepoznatljivost, te dodatno istaknuta važnost hrvatskog nacionalnog identiteta i uloge Croatia Airlinesa, dok Croatia Airlines i dalje, prema mišljenju renomiranih stručnjaka, ostaje jednim od najboljih brendova u svjetskoj avijaciji,", izjavio je Jasmin Bajić, predsjednik uprave Croatia Airlinesa prilikom predstavljanja rebrandinga kompanije u utorak, te obilježavanja 30. godišnjice časopisa Croatia.

image

Rebrendiranje Croatia Airlines

Croatia Airlines/

15 novih zrakoplova

Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa pojasnio je kako će uz nove i znatno tiše avione putnici uživati u komfornijoj putničkoj kabini sa širim sjedalima i većim prozorima, većem prostoru za prtljagu kao i brzom Wi-Fi ju.

Obnovom flote, koju će krasiti novi vizualni identitet, Croatia Airlines će u potpunosti zamijeniti sve postojeće zrakoplove novima, što predstavlja značajan tehnološki iskorak te veću energetsku učinkovitost uz 25 % manju potrošnju goriva.

image

Rebrendiranje Croatia Airlines

Croatia Airlines/

Novim i kvalitetnijim zrakoplovima A220, kapaciteta 149 i 127 sjedala, prvi od kojih će sletjeti u Hrvatsku u srpnju ove godine, osigurat će se bolji odgovor na konkretne potrebe putnika i efikasniji poslovni model, zahvaljujući kojem će se otvoriti i dodatne prilike u poslovanju uz postupno širenje mreže letova, a što će istodobno osigurati kvalitetniju uslugu i još više zadovoljstvo putnika, kažu u kompaniji.

Nakon dolaska prvog zrakoplova u srpnju, drugi zrakoplov očekuje se do kraja 2024. godine, dok bi sljedećih šest trebalo biti isporučeno u 2025., četiri u 2026., a tri zrakoplova u 2027. godini, čime će flota Croatia Airlinesa brojiti ukupno 15 novih zrakoplova A220.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 11:29