Poboljšanje standarda

Ove godine PEVEX nagrađuje svoje zaposlenike najvećom uskrsnicom ikada

Svi naši zaposlenici su pokazali izniman angažman i predanost pri obavljanju posla u ovim, za sve, izazovnim vremenima, poručili su iz Uprave PEVEXA
 Milan Sabic

Uprava Pevexa odlučila je ove godine za blagdan Uskrsa razveseliti svojih više od 2000 zaposlenika Pevexa isplatom uskrsnice u iznosu od 700 kuna. Prethodnih je godina uskrsnica iznosila 200, 300 potom 500 kuna, da bi sada u okolnostima potresa i pandemije njezin iznos bio povećan na 700 kuna, priopćili su iz tvrtke.

- Organizirati produktivan rad u vrijeme globalne pandemije, za poduzetnike je značilo suočavanje s brojnim izazovima i stvaranje potrebe za brzim i značajnim prilagodbama. Svi naši zaposlenici su pokazali izniman angažman i predanost pri obavljanju posla u ovim, za sve, izazovnim vremenima. Isplatom uskrsnice želimo im zahvaliti na izuzetno predanom radu i ostvarenom uspjehu, koji nije prošao nezamijećeno. Napredak i rezultati ne postižu se pojedinačno, već timski, uz mnogo uvažavanja, poštovanja i suradnje - poručili su iz Uprave PEVEXA.

Shvaćajući značaj i važnost ljudskih resursa, primarni zadatak PEVEXA jest briga o svojim zaposlenicima. Osim isplate uskrsnica i božićnica PEVEX svojim zaposlenicima pruža unapređenje standarda putem raznih drugih pogodnosti poput obrazovnih edukacija, zdravstvenih pregleda i različitih naknada kao i povećanja prosječnih neto primanja koja su povećana za gotovo 50 % u odnosu na prethodne godine te prosječno iznose oko 6.500 kuna, zaključuje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2022 15:25