MOJPOSAO.HR

Ovaj tjedan ima dosta atraktivnih ponuda za poslove: svi vi koji ste u potrazi, provjerite što se nudi i koji su uvjeti

Ilustrativna fotografija

 Tomislav Kristo/Cropix

Tvrtka Europhone već duži niz godina uspješno posluje kao najveći franšizni partner vodećih hrvatskih teleoperatera. Kako bi osigurali još kvalitetniju podršku svim odjelima te dodatno razvijali djelatnike, u potrazi su za novim članom tima na poziciji: Direktor prodaje (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 5 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u telekomunikacijama, a nude ti rad u vrhunskoj privatnoj kompaniji, transparentno zadane ciljeve i podršku kolega, ostvarivanje bonusa te ostale benefite o kojima možeš više doznati ako im se javiš do 22. siječnja.

Dream Yacht Croatia, najveća charter tvrtka na svijetu koja se bavi iznajmljivanjem jedrilica i katamarana, traži pojačanje na poziciji: Base manager/Voditelj baze u charteru (m/ž). Izniman fokus je na vođenju tima ljudi, efikasnom održavanju plovila i radu s klijentima, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji poznaju dva ili više stranih jezika. Uz konkurentnu plaću i odlične uvjete rada, tvrtka novim kolegama nudi dodatne edukacije i usavršavanja, a prijave primaju do 13. siječnja.

Lürssen, vodeće njemačko brodogradilište, je otvorio najmoderniji inženjerski centar u Rijeci kako bi podržao rad svjetski poznatog brodogradilišta za projektiranje i gradnju luksuznih megajahti. Tvrtka je trenutno u potrazi za ‘pojačanjima‘ na sljedećim pozicijama: Junior Buyer (m/ž), Projektant brodskih konstrukcija (m/ž), Projektant opremanja broda (m/ž), Projektant strojarskih sustava u brodogradnji (m/ž) i Senior Buyer (m/ž). Prouči njihovu ponudu i javi im se do 17. siječnja.

Studio Moderna, vodeća omnichannel kompanija koja posluje u 21 državi na području centralne i istočne Europe, traga za angažiranom i visokomotiviranom osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Agent u call centru (m/ž). Njihova ponuda uključuje mogućnost usavršavanja i profesionalnog razvoja, rad od kuće, stimulativni dodatak na osnovnu plaću te mogućnost napredovanja. Uhvati priliku i postani dio uspješnog tima. Javi im se do 12. siječnja.

Želiš se zaposliti na stabilnom i dugoročnom poslu? Nemaš iskustva i to ti je do sada bila prepreka pri zapošljavanju, a želiš raditi u skladištu? HSG Kariera traži upravo tebe! Zapošljavaju na poziciji Skladišni radnik (m/ž), a nude ti odlične uvjete za rad, subvencioniranu prehranu te rad u dvije smjene od ponedjeljka do petka (uz povremeni rad subotom koji je dodatno plaćen). Iskustvo nije bitno - sve ćeš naučiti na poslu uz mentora! Javi im se čim prije, a najkasnije do 18. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:04