PONOS OSIJEKA

Obilježena 44. godišnjica FERIT-a: glavni direktor AKD-a Jure Sertić dodijelio nagradu

Dodijeljene su nagrade studentima za uspjeh na studiju, kao i za izvannastavne aktivnosti kojima su pridonijeli ugledu FERIT-a

Glavni direktor AKD-a Jure Sertić i Marija Habjan, magistra inženjerka računarstva na poslijediplomskom sveučilišnom studiju Elektrotehnike i računarstva

Glavni direktor AKD-a Jure Sertić sa suradnicima je gostovao u Osijeku na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća povodom obilježavanja 44. godišnjice Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija.

Tom prigodom održana je i dodjela nagrada najboljim studentima za postignuti uspjeh na studiju, kao i za izvannastavne aktivnosti kojima su pridonijeli ugledu FERIT-a, a glavni direktor AKD-a je uručio nagradu za iznadprosječne rezultate ostvarene kroz polaganje ispita i objavljivanje znanstvenih radova Mariji Habjan, magistri inženjerki računarstva na poslijediplomskom sveučilišnom studiju Elektrotehnike i računarstva.

AKD-ov osječki razvojni centar s FERIT-om njeguje uspješnu suradnju u području stručno-znanstvenih projekata u cilju zajedničkog stvaranja povoljnih preduvjeta za kvalitetan razvoj mladih stručnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:45