- Što da sam svojim članovima rekao – otvorite, a onda da dobiju kazne od 30 ili 40 tisuća kuna? Tko bi za to odgovarao? Navukli bismo si na vrat policajce i COVID redare. To stvarno nismo željeli. Moramo biti stabilni i usmjereni ka boljem sutra i ne izazivati nevolje ili sudbinu. Naravno da možemo pokrenuti štrajk, ali sada imamo situaciju kada sve ide na bolje, očekujemo cjepivo i ništa se loše neće dogoditi ako pričekamo još 15 dana, objašnjava nam čelni čovjek istarskog Ceha ugostitelja Stanislav Briškoski zašto se nedavno istarski ugostitelji nisu odazvali prosvjedu da otvore svoje restorane i kafiće usprkos zabrani. Veli da taj teret on, niti Ceh nisu htjeli imati na svojim plećima.
- Na kraju se dogodilo ono što smo znali da će se dogoditi, a to je da su oni ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....