doprinos u obnovi nastradalih područja

Mastercard uz žrtve potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji

Izravnom financijskom donacijom u iznosu od preko 350.000 kuna, Mastercard se pridružio valu dobrote
Cosmin Vladimirescu

Kao odgovor na nemile događaje te razornu seriju potresa koji su jučer i prekjučer pogodili područje Sisačko-moslavačke i drugih hrvatskih županija, izazvali ljudska stradavanja i velike štete na području gradova Gline, Petrinje i Siska, Mastercard se obvezao donirati iznos od 50.000 EUR koji će u cijelosti biti uplaćen na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“. Osim velikih razaranja, ali i nažalost ljudskih žrtava, jučerašnji događaji pokrenuli su i val dobrote diljem Hrvatske, ali i zemalja Europe te povezali dojučerašnje neznance u zajedničkoj misiji da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebitija.

„Brojne donacije stižu u pogođene krajeve, a kako bismo dodatno omogućili što bržu pomoć stradalima te doprinijeli obnovi pogođenih mjesta, odlučili smo se pomoći građanima kojima je to najpotrebnije“, istaknuo je u priopćenju direktor kompanije Mastercard u Hrvatskoj i Rumunjskoj Cosmin Vladimirescu.

„Riječ je o katastrofi koja se može dogoditi bilo gdje te ovom donacijom želimo poslati jasnu poruku te dati svoj doprinos u obnovi nastradalih područja.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. prosinac 2023 18:33