DOBRI REZULTATI

Konzum će svakom radniku isplatiti po 2000 kuna neto: a godinu su i započeli povećanjem plaća

Konzumovo ulaganje u zaposlenike vrijedno je gotovo 20 milijuna kuna

Zaposlenik Konzuma

 Danijel Bartolic/Cropix

Trgovački lanac Konzum u utorak je izvijestio da će svim zaposlenicima isplatiti 2.000 kuna neto, što uključuje nagradu od 1.100 kuna za dobre poslovne rezultate u ljetnoj sezoni i poseban dodatak od 300 kuna na mjesec do kraja godine.

Konzumovo ulaganje u zaposlenike vrijedno je gotovo 20 milijuna kuna, a dolazi u godini koju je kompanija započela povećanjem plaća većine svojih zaposlenika, navode iz Konzuma.

Podsjećaju da je najprije u siječnju plaća povećana za više od 9.000 zaposlenih u maloprodaji, veleprodaji, logistici i online prodavaonici u što je Konzum uložio više od 100 milijuna kuna, a potom je radnicima isplaćena i nagrada od 500 kuna neto kao zahvala za uspješno poslovanje u prethodnoj godini. U to je, zajedno s isplatom regresa, Konzum uložio dodatnih 17 milijuna kuna.

"Snaga našeg tima i izvanredan doprinos svih naših kolegica i kolega do posebnog izražaja dolaze upravo za vrijeme turističke sezone. Upravo oni svojim su radom najviše zaslužni za ostvarenje odličnih poslovnih rezultata Konzuma, a posebno u ovoj sezoni koja je nadmašila naša očekivanja", kazao je predsjednik Uprave Konzuma Zoran Mitreski.

Napominje i kako su svjesni da svakodnevni troškovi života kontinuirano rastu. Stoga su, kako je rekao, dodatna sredstva koja isplaćuju zaposlenicima izraz zahvalnosti i način na koji im pokazuju koliko ih cijene.

(Hina) xtp yduk

VEZANE VIJESTI

Konzum "zaključava" cijene za još 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice

HINA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 08:34