Dugogodišnji partneri

JANAF i INA sklopili Ugovor za transport nafte: ‘Tako doprinosimo energetskoj stabilnosti zemlje‘

Ugovor se odnosi na količinu od 2.000.000 (+/- 5 posto) tona nafte, za razdoblje do 31. prosinca 2024. godine.

JANAF/ilustracija

 Matija Djanjesic/Cropix/Cropix

JANAF je s INA-om sklopio Ugovor o transportu nafte za količinu 2.000.000 (+/- 5 posto) tona nafte sustavom JANAF-a za Rafineriju nafte Rijeka za razdoblje do 31. prosinca 2024. godine.

„S velikim zadovoljstvom objavljujemo sklapanje novog ugovora s našim dugogodišnjim partnerom INA-om. Obnovljenim partnerstvom s najvećom hrvatskom naftnom kompanijom dodatno doprinosimo energetskoj stabilnosti i neovisnosti Republike Hrvatske te potvrđujemo status jednog od ključnih dionika energetskog sektora srednje Europe i pouzdanog partnera koji jamči energetsku sigurnost svim uključenim stranama”, istaknula je Uprava JANAF-a.

Dodali su kako su uvjereni da će zahvaljujući neprestanim ulaganjima u razvoj svog sustava i implementaciji najsuvremenijih tehnologija i procesa, nastaviti svom dugogodišnjem partneru pružati vrhunsku uslugu na obostrano zadovoljstvo.

Inače, JANAF s INA-om ima sklopljen višegodišnji ugovor o skladištenju sirove nafte za razdoblje do 31. prosinca 2025. godine koji obuhvaća kapacitete na terminalima Omišalj i Sisak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:48