ZA GURMANE SPREMNI

Iz Slavonije ušli u Zagreb, sada imaju i čovjeka s kojim mogu zatalasati scenu: uzbudljiva gurmanska priča ima jasan cilj

Krajem siječnja otvaraju i drugu mesnicu u Zagrebu, a u veljači još dvije...

Ilustrativna fotografija

 Natalia Klenova/The Picture Pa
Krajem siječnja otvaraju i drugu mesnicu u Zagrebu, a u veljači još dvije...

Početkom ove godine u vlasničku strukturu Fisherije, tvrtke specijalizirane za prodaju ribe i morskih plodova, ušao je Denis Matijević, poduzetnik s više od 30 godina iskustva u poljoprivredno-prehrambenom sektoru. Matijević je sada vlasnik nekoliko tvrtki u prehrambenom sektoru te se kroz brend The meat pozicionira u segment visokokvalitetne hrane.

Denis Matijević nije htio otkriti koliko je uložio u tvrtku koja je izgradila prepoznatljiv brend, zasad ima pet prodavaonica na području Zagreba te nastavlja širiti maloprodajnu mrežu. Samo je pojasnio da nije riječ o preuzimanju, nego da drži tek manjinski udjel u Fisheriji.

Optimiziranje i unapređenje prodajnog segmenta

Nit vodilja novog poslovnog poteza, kako nam je objasnio, povezivanje je dvaju premium gastronomskih brendova...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 18:57