MOJPOSAO.HR

Iz šarolike ponude poslova, izdvajamo ove otvorene natječaje: Pogledajte uvjete i rokove...

Kako biste provjerili imate li sve uvjete za uspješnu prijavu za posao, pročitajte oglase

JYSK

Tvrtka Otis je najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije te je do 26. listopada u potrazi za serviserima dizala (m/ž) na području Zadra, Splita, Rijeke i Pule. Bitno za naglasiti je da se radi o ugovoru na neodređeno vrijeme s probnim radom od 6 mjeseci te da poslodavac omogućuje naknade za dežurstvo i motivirajući sistem bonusa. Kako biste provjerili imate li sve uvjete za uspješnu prijavu za posao, pročitajte oglas na MojPosao.net portalu.

Agencija za privremeno zapošljavanje, DEKRA, traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji pribavitelj osiguranja (m/ž). Radno mjesto se odnosi na Zagreb, ugovor o radu je direktno kod klijenta agencije, radi se puno radno vrijeme, osiguran je topli obrok, a slanje prijave za posao moguće je do 13. listopada putem ovog linka.

Tvrtka BD REVIZ je u potrazi za revizorom (m/ž) koji će postati dio uspješne tvrtke čija je priča započela prije 20 godina, suradnjom dvoje zaljubljenika u poreze, reviziju i knjigovodstvo, Branke Topolovec i Domagoja Hladike. Klijenti o kojima će brinuti novi član tima su većinom hrvatska društva sa stranim vlasništvom, a podrška klijentu se odnosi na cjelokupni proces – od osnivanja društva do usluga korištenja poslovne adrese i ureda. Bitno je za naglasiti da je rad moguć u Zagrebu ili Krapini. Prijavite se čim prije putem oglasa na MojPosao portalu!

JYSK traži predanog prodavača/skladištara (m/ž) u Šibeniku! Poslodavac u oglasu navodi privlačne bonuse, priliku za razvoj i prvorazredne praktične treninge te priliku da se natječete, pobjeđujete i proslavite zajedničke uspjehe. Zvuči primamljivo, zar ne? Nemojte propustiti priliku za prijavu čiji je rok slanja 13.10.

Tvrtka OBO Bettermann se ubraja u najinovativnija poduzeća u elektrotehničkoj industriji te putem portala MojPosao poziva vas na prijavu za posao skladištara (m/ž). Vikendi i blagdani su neradni, a od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, minimalna informatička pismenost i poznavanje rada s viličarom. Za još informacija o poslodavcu i samoj radnoj poziciji, kao i za slanje prijave za posao, kliknite na oglas koji je aktivan do 15. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:43