VELIKO PRIZNANJE

Institutional Investor svrstao Intesu Sanpaolo u sam vrh europskih banaka

Institutional Investor vodeća je nezavisna specijalizirana istraživačka tvrtka s visokim ugledom među financijskim analitičarima i institucionalnim investitorima
Carlo Messina
 Sergio Oliverio Imagoeconomica /

Intesa Sanpaolo na prvome je mjestu među europskim bankama prema Institutional Investoru za 2021. godinu i najbolja je talijanska tvrtka za odnose s financijskim analitičarima i institucionalnim investitorima, kao i za okolišne, društvene i upravljačke (ESG) aspekte, priopćili su iz banke.

Za 2021. Institutional Investor dodijelio je Grupi sljedeća priznanja. Tako je Intesa Sanpaolo najbolja europska banka i najbolja talijanska tvrtka za odnose s financijskim analitičarima i institucionalnim investitorima te za ESG aspekte, Carlo Messina je najbolji CEO (glavni izvršni direktor) među europskim bankama, Stefano Del Punta je najbolji CFO (glavni financijski direktor), a Marco Delfrate je najbolji stručnjak za odnose s investitorima.

Ova priznanja temelje se na rezultatima opsežnog istraživanja provedenog među približno 2000 financijskih analitičara i institucionalnih investitora, koji predstavljaju više od 900 tvrtki.

Institutional Investor vodeća je nezavisna specijalizirana istraživačka tvrtka s visokim ugledom među financijskim analitičarima i institucionalnim investitorima te djeluje na tržištu više od četrdeset godina, zaključuje se u priopćenju Intese Sanpaolo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. listopad 2021 01:40