MOJPOSAO.HR

I ovaj tjedan smo izabrali zanimljive ponude poslodavaca: Evo za koja zanimanja se traže radnici...

Na burzi poslova ima dosta raznolikih prilika za sve koji traže posao, ili jednostavno - traže bolji posao

Valamar Hotel Meteor

 Valamar/

Dream Yacht Charter najveća je charter tvrtka na svijetu sa preko 900 plovila raspoređenih na 50 najatraktivnijih destinacija u svijetu. Operacija u Hrvatskoj raspolože flotom od preko 160 plovila kroz četiri baze: Pula, Zaton, Trogir i Dubrovnik. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na radnom mjestu: Mornar u charter bazi (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 1 godinu prethodnog radnog iskustva, a novim kolegama nude stalan posao te mogućnost edukacija i usavršavanja. Javi im se do 25. studenog.

Iza klimatizacija.hr brenda stoje dvije domaće tvrtke, Veka-ing i Alfasol, koje su specijalisti klimatizacije i obrade zraka. Međutim, ključ njihovog uspjeha čine – zaposlenici. Trenutno zapošljavaju na više radnih mjesta: Voditelj poslovnice u Zadru (m/ž), Voditelj poslovnice u Dubrovniku (m/ž), Suradnik u odjelu tehničke podrške (m/ž) i Ovlašteni inženjer strojarstva – projektant (m/ž). Nude tržišno konkurentne plaće, mogućnost razvoja i usavršavanja te dinamično radno okruženje i prijateljsku atmosferu. Prijave na oglase primaju najkasnije do 25. studenog.

Samo uz dobar tim, moguće je ostvariti svaki postavljeni cilj. Upravo to je poslovni kredo New Yorkera, međunarodnog modnog lanca za mlade. New Yorker je uvijek u korak s vremenom, a poseban naglasak stavlja na dobre međuljudske odnose. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na poziciji: Suradnik u prodaji (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s razvijenom sklonošću prema modi i modnim trendovima. Svoj životopis im pošalji do 2. prosinca.

Tvrtka Selectio u ime svog klijenta, vodeće turističke kompanije u Hrvatskoj, Valamara, traga za osobom koja će uskočiti u ispražnjene cipele Voditelja edukacije zaposlenika (m/ž). Opis posla uključuje izradu dugoročne strategije u području kompetencija i obrazovanja zaposlenika, postavljanje ciljeva za plan obrazovanja, organiziranje i evaluaciju edukacija i treninga te upravljanje godišnjim proračunom za obrazovanje. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 30. studenog.

Sektor montaže Končar-Inženjeringa, s ciljem daljnjeg jačanja svoga stručnog tima, raspisuje natječaj za slijedeća radna mjesta: Bravar (m/ž) i Elektromonter (m/ž). Radi se o izazovnim i zanimljivim poslovnim prilikama, a pritom ti nude stručnu podršku u radu, stimulativnu plaću u skladu s tvojim sposobnostima, iskustvom i vještinama, dnevnice za rad na terenu, plaćen smještaj i prijevoz na terenu te novčane nagrade. Javi im se do 27. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:05