Imaju rješenje

Hrvatski proizvođač pametnih kišobrana poklonom iznenadio ruskog predsjednika Putina

Kiša se spustila na stadion Lužnjiki, a jedini kišobran koji je u zraku jest onaj iznad glave ruskog predsjednika.
 Profimedia, Sputnik

Hrvatska tvrtka Kisha, proizvođač jedinstvenih pametnih kišobrana, dosjetila se lijepom gestom zahvaliti ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu na gostoprimstvu za Svjetsko nogometno prvenstvo. Poslali su deset svojih pametnih kišobrana na njegovu adresu, piše totalcroatianews.

Zacijelo vam nije promakla ta situacija sa Svjetskog nogometnog prvenstva koja je obišla svijet. Kiša se spustila na stadion Lužnjiki. Lijeva kao iz kabla, a vatreni taman primaju svoje srebreno odličje. Naša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, kao i ostatak delegacije, stoički izdržava nesmiljene vremenske uvjete, a jedini kišobran koji je u zraku jest onaj iznad glave ruskog predsjednika.

Nije to promaklo ni Goranu Čandrliću, Riječaninu i osnivaču Kishe, niti njegovom suradniku i suosnivaču Andriji Čolaku. Dovitljivom su marketinškom akcijom iskoristili kišoviti događaj koji je nasmijao cijeli svijet i predsjedniku Putinu poklonili hrpu svojih inovativnih proizvoda. S Kishom, tvrde, takve je situacije moguće izbjeći.

Naime, Kisha kišobrani dolaze s GPS-om tako da je nemoguće da vlasnik svoj kišobran izgubi jer je povezan s njegovim pametnim telefonom. Također, pametni kišobran ima ugrađenu aplikaciju za vremensku prognozu. Kisha će tako svojem vlasniku sugerirati treba li ga, prije nego izađe iz kuće, uzeti sa sobom ili ne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:21